Libnet.ro
UNICEF

23:45

Doi constanteni au transformat mai multe apartamente din Buzau in bordeluri. Afacerea proxenetilor a durat cinci luni

Adevărul Adevărul,
Doi constanteni au transformat mai multe apartamente din Buzau in bordeluri. Afacerea proxenetilor a durat cinci luni

Mai multe apartamente din Buzau au fost inchiriate de proxeneti din Cernavoda pentru a gazdui serviciile unor prostituate oferite clientilor din oras. Cinci luni a functionat afacerea necurata, pana cand a fost descoperita de politie. in acest caz au avut loc trei perchezitii in Fetesti si Drobeta Turnu Severin de unde au fost ridicate 40 de grame de bijuterii, peste 13. 000 de lei si alte bunuri. continuă pe Adevărul

Premiera in Justitie: Protest tacut al magistratilor in mai multe orase din tara. Un protest va avea loc la ora 17.00 in fata Palatului de Justitie din Capitala

Zeci de magistrati au iesit in fata instantelor din mai multe orase din Romania in semn de protest fata de modificarea netransparenta a legilor Justitiei. Magistrati de la mai multe instante din Capitala, dar si judecatori veniti din tara vor iesi luni in fata Curtii de Apel Bucuresti, incepand cu ora 17.

De pe strada, in arest. Un barbat fara adapost a ajuns dupa gratii pentru mai multe furturi din garaje

Un tanar in varsta de 22 de ani isi va petrece sarbatorilor in arest, dupa ce oamenii legii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi.

Un taximetrist din Buzau si-a injunghiat mortal sotia. Motivul este de-a dreptul socant

Un barbat din Buzau, in varsta de 58 de ani, a recurs la un gest ingrozitor dupa ce sotia lui a intentat proces de divort. Femeia parasise domiciliul conjugal in urma cu cateva.

Un brancardier a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre

Politistii din Catania au arestat joi un brancardier banuit ca a ucis mai multe persoane aflate in ultima parte a vietii, in schimbul unor retributii, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Facebook si Microsoft au impiedicat, saptamana trecuta, mai multe atacuri cibernetice, informeaza un oficial al Casei Albe, dupa ce Statele Unite a acuzat public Phenianul pentru atac informatic din luna mai care a blocat activitatea unor spitale, banci si al unor companii, transmite Reuters.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

VIDEO Femeie ucisa de sot cu mai multe lovituri de cutit. Cei doi tocmai se despartisera

O femeie in varsta de 54 de ani a fost ucisa in aceasta dimineata de sot, dupa un conflict spontan. Crima s-a petrecut in prima parte a zilei, intr-o casa de pe strada Marasti, din municipiul Buzau, unde femeia locuia cu chirie dupa despartirea de sot.

Un politist din Buzau a murit in timpul serviciului. A avut o stare de lesin si a picat

Un angajat al Politiei Locale Buzau, in varsta de 57 de ani, a murit joi seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, dupa toate probabilitatile in urma.

Iohannis a semnat mai multe decrete de legi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele de promulgare a mai multor legi, potrivit Precidency. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )