Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Femeie ucisa de sot cu mai multe lovituri de cutit. Cei doi tocmai se despartisera

Adevărul Adevărul,
VIDEO Femeie ucisa de sot cu mai multe lovituri de cutit. Cei doi tocmai se despartisera

O femeie in varsta de 54 de ani a fost ucisa in aceasta dimineata de sot, dupa un conflict spontan. Crima s-a petrecut in prima parte a zilei, intr-o casa de pe strada Marasti, din municipiul Buzau, unde femeia locuia cu chirie dupa despartirea de sot. continuă pe Adevărul

Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Cateva mii de persoane marsuluiesc in mai multe orase din tara, protestand fata de modificarea legilor justitiei. La Cluj-Napoca sunt peste cinci mii de oameni in strada care scandeaza Justitie, nu coruptie si Dragostea de tara, in strada se masoara, anunta News. ro.

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

UPDATE Cod galben de viscol in mai multe judete.Informare de ninsori moderate cantitativ la munte si intensificari de vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

Politistii au prins mai multe femei in urma unor sesizari de amenintare

Politistii au depistat mai multe femei dupa ce au primit sesizari de amenintare, au anuntat reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane. Politistii din cadrul Directiei Generale de Pol.

Neconformitatile pe mai multe loturi de autostrada fac imposibila receptionarea lor in acest an

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va receptiona lucrarile numai daca proiectele si rigorile standardelor de calitate sunt respectate de antreprenori, insa neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor in acest an, a anuntat, ieri, compania.

VIDEO Patronii IMM denunta cresteri de taxe si impozite locale 2018 n mai multe orase

O serie de orase mari din Romania ar urma sa majoreze taxele si impozutele locale pentru firme si persoanele fizice, pentru a acoperi pierderile cauzate bugetelor edilitare de mutarea contributiilor sociale de la angajatori la angajati - se plang antreprenorii reuniti in cea mai mare organizatie patronala a firmelor mici si mijlocii din Romania.

ACCIDENT CU MAI MULTE VICTIME! Un TREN a deraiat si A CAZUT pe autostrada (FOTO)

Tragedie in SUA! Un tren a deraiat si a cazut de pe pod pe o autostrada foarte circulata din comitatul Pierce, in Washington. Din primele informatii, ar fi vorba de mai multi.

Magistratii au protestat in mai multe orase fata de modificarea legilor Justitiei

ACTUALIZARE 19:30 Presedintele CSM: Magistratilor nu trebuie sa li se dea motive de a se exprima prin recurgerea la proteste Magistratii nu trebuie sa aiba motive de a se exprima prin recurgerea la protest, mai ales atunci cand reactia poate fi justificata de un potential dezechilibru in infaptuirea actului de justitie, a precizat astazi judecatorul Mariana Ghena, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM). *ACTUALIZARE 19:10 Cateva zeci de magistrati au protestat in Iasi si in Timisoara Aproximativ 50 de magistrati au iesit in aceasta seara pe scarile din fata Palatului de Justitie din Iasi pentru a-si manifesta dezacordul fata de modificarile legilor justitiei si ale Codurilor Penal si de Procedura penala. Proteste ale magistratilor au avut loc si la Timisoara. *ACTUALIZARE 19:00 Procuror: Amendamentele la Legile justitiei pot avea consecinte directe si grave asupra cetatenilor *ACTUALIZARE 18:25 Cursantii INM au protestat impotriva modificarii Codului Penal si a Codului de procedura penala.

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )