Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doi elevi din anii terminali au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Doi elevi din anii terminali au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

Ei frecventau cursurile de pregatire in vederea sustinerii examenului de Evaluare Nationala si Bacal. continuă pe România Liberă

UPDATE Primii doi elevi din Romania infectati cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor pentru elevii din anii terminali

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Iasi a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul astfel de caz din Romania dupa redeschiderea scolilor, in 2 iunie, pentru pregatirea elevilor din clasele a VIII-a si a XII-a. Un al doilea caz a fost inregistrat la Gura Humorului, fiind vorba despre o eleva de clasa a XII-a.

inca 10 romani care lucreaza la abatorul din Birkenfeld au fost confirmati cu COVID-19

Inca 10 romani angajati la un abator din localitatea germana Birkenfeld, unde a fost depistat un foc.

FAN Courier confirma ca mai multi angajati din depozitul de la Stefanesti au fost depistati pozitiv COVID-19

FAN Courier confirma faptul ca a fost informata de autoritatea competenta din judetul Ialomita cu privire la confirmarea suspiciunilor de infectare cu COVID-19 in cazul a 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe pozitia de manipulant marfa in depozitul din Stefanesti. FAN Courier a declansat procedurile stabilite prin planul pentru situatii de criza COVID-19, astfel incat activitatea curenta sa se desfasoare in conditii normale.

Focar de COVID-19 la o fabrica din Pascani: 26 de angajati au fost depistati pozitiv, sectia in care lucrau fiind inchisa

Un numar de 26 de angajati de la societatea Proinvest Group din Pascani au fost confirmati cu noul coronavirus, activitatea in sectia unde s-a descoperit focarul fiind inchisa.

Doi politisti au fost depistati pozitiv cu COVID-19 la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova

Confirmarea in cazul primului politist a venit saptamana trecuta, iar in urma anchetei epidemiologice declansate s-a stabilit ca si un alt coleg este infectat cu virusul Covid-19. Cei doi angajati ai penitenciarului au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova.

CORONAVIRUS |Iasi: Focar de COVID-19 la o firma din Pascani. 26 de angajati au fost testati pozitiv, iar alti 80 au fost plasati in izolare

Un focar de COVID-19 a fost depistat la o firma de prelucrare a otelului din municipiul Pascani, din judetul Iasi. 26 de angajati ai firmei au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, iar.

Focar de infectie cu Covid-19 la Serviciul Furturi Auto al Politiei Capitalei: 10 politisti au fost depistati pozitiv

Zece politisti de la Serviciul Furturi Auto din cadrul Politiei Capitalei au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar alti 10 se afla in izolare acasa. Primul caz pozitiv a fost inregistrat in 26 mai, anunta Politia Capitalei citata de Mediafax.

Fan Courier confirma ca 24 de angajati de la depozitul din Stefanesti au fost depistati cu COVID-19

Fan Courier a confirmat, marti, ca 24 de persoane angajate pe pozitia de manipulant marfa in depozitul din Stefanesti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. Cea mai mare parte a celor depistati cu.

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala.

Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Doi copii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, au dus, sambata, un caine pe bloc si l-au aruncat in gol, animalul murind. Politia a deschis o ancheta si a stabilit identitatea celor doi copii, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )