Libnet.ro
UNICEF

08:15

Donald Trump considera NATO o alianta iNVECHITA: Cine va mai apara Romania?!

B1 B1,
Donald Trump considera NATO o alianta iNVECHITA: Cine va mai apara Romania?!

Donald Trump, Presedintele ales al SUA, a descris NATO ca fiind o organizatie invechita si a reprosat statelor membre ca nu-si achita contributia la apararea comuna, bazandu-se pe. continuă pe B1

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, considera ca NATO este o organizatie invechita: Este invechita pentru ca nu s-a ocupat de terorism

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului The Times of London ca NATO este o organizatie invechita.

O consiliera S-A RETRAS din echipa lui Donald Trump din cauza unor acuzatii de PLAGIAT

O consiliera a lui Donald Trump a renuntat la a mai face parte din echipa viitorului presedinte american. Monica Crowley, comentatoare politica a retelei de televiziune Fox News, a luat aceasta decizie dupa ce.

Donald Trump: NATO este depasit, dar este inca foarte important pentru mine

NATO a fost depasit, deoarece nu a aparat impotriva atacurilor teroriste, dar alianta militara este inca foarte importanta pentru mine, afirma presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, intr-un interviu pentru The Times, potrivit Reuters.

Donald Trump: NATO este depasita, dar este inca foarte importanta pentru mine

NATO a fost depasita, deoarece nu a aparat impotriva atacurilor teroriste, dar alianta militara este inca foarte importanta pentru mine, afirma presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, intr-un interviu pentru The Times, potrivit Reuters.

Donald Trump ii raspunde parlamentarului care anuntase ca-i boicoteaza investirea: Lewis ar face mai bine sa-si petreaca timpul ocupandu-se de circumscriptia sa, care este intr-o situatie teribila

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a raspuns, sambata, pe Twitter, congresmanului democrat John Lewis care anuntase ca nu va asista la ceremonia de investire deoarece il considera pe miliardar ilegitim.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Actiunile producatorilor auto germani BMW , Daimler si Volkswagen au scazut dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat ca va impune o taxa de 35% pe masinile produse in Mexic si vandute in SUA. Trump spune ca apreciaza masinile germane, insa adauga ca, daca in New York este plin de Mercedes-uri, in Germania se cumpara foarte putine masini Chevrolet. Trump a amenintat mai multi constructori auto cu taxe mari daca nu renunta la productia din Mexic.

Donald Trump, in razboi cu producatorii auto: Fabricati in SUA, daca mai vreti sa faceti afaceri aici

Presedintele american, Donald Trump a facut duminica o declaratie adresata producatorilor de automobile americani in care ii ameninta pe acestia ca risca sa nu mai produca afaceri in SUA.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump: Cel mai important lideru european, Angela Merkel, a facut o greseala catastrofala in ceea ce ii priveste pe imigranti

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a criticat pe cancelarul Germaniei, afirmand ca Angela Merkel a comis o greseala uriasa prin acceptarea a cel putin un milion de imigranti in tara, scrie BBC.

Donald Trump spune ca Merkel a facut o greseala catastrofala privind migrantii

Presedintele ales american Donald Trump a declarat ca Angela Merkel a facut o greseala catastrofala prin acceptarea a mai mult de 1 milion de migranti, scrie BBC. El a mai spus ca Merkel a fost de departe cel mai important lider din Europa si ca UE a devenit un vehicul pentru Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )