Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un dormitor de basm pentru copiii care vor sa doarma fericiti

România Liberă România Liberă,
Un dormitor de basm pentru copiii care vor sa doarma fericiti

Toti am visat cand eram copii ca vrem sa avem un loc al nostru in care putem sta linistiti si in care putem visa la basmele copilariei. Dar pentru aceste lucruri, trebuia sa avem un dormitor confortabil. Din fericire, copiilor din ziua de azi, le putem aranja dormitoare colorate in foarte multe nuante si le putem accesoriza cu lenjerii de pat in multiple culori . continuă pe România Liberă

Trei modele de frigidere ieftine pentru cei care vor o bucatarie moderna

Vara nu este doar despre concediu si relaxare. Unii dintre noi profita de zilele libere pentru a face reparatii in casa sau pentru a schimba lucrurile prea vechi cu unele noi, mai moderne. Daca sunteti dintre cei care vor sa isi modernizeze bucataria,.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro.

Ce se intampla la doi pasi de statiunea Mamaia. Localnicii au un pont pentru turistii care fug de aglomeratie

In plin sezon, pe litoral, orice moment de liniste e foarte pretios. Iar pentru turistii care fug de aglomeratie, localnicii au un pont. La cativa pasi de forfota din Mamaia, au renascut doua.

Amenzi record pentru parintii care refuza sa-si vaccineze copiii. Sanctiuni si pentru medici, in forma finala a proiectului Legii vaccinarii

Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii dupa ce vor fi informati despre riscuri vor primi avertismente si apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei. Sunt prevederi din forma finala a proiectului pe.

Bodog, tot mai VIRUSAT: Copiii nevaccinati vor putea urma doar scoli private!

Parintii care refuza vaccinarea si consilierea nu isi vor putea inscrie copiii in colectivitate, dar vor putea gasi alternative educationale, explica ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

TVR: Proiectul de lege privind vaccinarea prevede amenzi de pana la 10 mii de lei pentru parintii care refuza sa isi imunizeze copiii

Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii dupa ce vor fi informati in legatura cu riscurile ar urma sa primeasca avertismente si apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei, prevede forma finala a proiectului legii vaccinarii, obtinuta de TVR. Vaccinurile care ii protejeaza pe copii impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, rubeolei, oreionului sau hepatitei B urmeaza sa devina obligatorii la intrarea in colectivitate.

Liderii PSD si ALDE discuta luni, in sedinta coalitiei, despre modificarile care vor fi aduse Legii pensiilor militare

Liderii PSD-ALDE se intalnescu luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima saptamana, precum si pentru a.

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune, potrivit News. ro.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in emisiunea Subiectiv, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )