Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dosar penal pentru braconierii din Rosia Montana care obtineau ilegal pana la 1 kg de aur pe luna. Ce au descoperit politistii in galeriile parasite

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru braconierii din Rosia Montana care obtineau ilegal pana la 1 kg de aur pe luna. Ce au descoperit politistii in galeriile parasite

Politisti din IPJ Alba au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive si vatamare corporala din culpa in legatura cu accidentul produs in 18 mai 2018, intr-o galerie miniera dezafectata din Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Dosar penal pe numele ingrijitoarei care a batut o eleva la internatul Liceului pentru deficienti de auz din Cluj

Politistii clujeni au deschis, luni, un dosar penal de purtare abuziva in cazul incidentului petrecut la internatul Liceul pentru deficienti de auz din Cluj-Napoca. O ingrijitoare care ii supraveghea pe copii pe timpul noptii a batut, duminica seara, o eleva, apoi a amenintat-o cu moartea.

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc un termen in dosarul accidentului in care a murit politistul Bogdan Gigina, ca este singurul om trimis in judecata pentru ucidere din culpa stand pe bancheta din spate a masinii.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

Tariceanu, la mitingul PSD: Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Basescu, Iohannis, Kovesi si Coldea

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata, la mitingul PSD din Piata Victoriei, ca responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Basescu si Klaus.

Protest inedit pentru Rosia Montana: Activistii au dus saci cu bani in fata Guvernului

Protestul a avut loc dupa ce Guvernul a cerut suspendarea procedurii de includere a Rosiei Montana in UNESCO, motivand ca procesul cu Gabriel Resources nu s-a terminat si ca aceasta companie cere despagubiri de 4,4 miliarde de dolari pentru blocarea proiectului minier.

Protest in Piata Universitatii, pentru Rosia Montana. Tradarea de tara in aur se masoara! (FOTO)

Circa 200 de oameni protesteaza in Piata Universitatii din Capitala impotriva deciziei Guvernului de a opri procedura de includere a Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO, fara dezbatere publica sau anunt.

Un tanar baut si drogat conducea cu viteza pe Centura Capitalei. A fost amendat cu 1.750 lei si s-a ales cu dosar penal

Un tanar care conducea un autoturism baut si sub influenta drogurilor a fost prins, astazi, in jurul orei 09. 00, de agenti ai Brigazii Rutiere. Totul s-a intaplat in zona Centura Bucuresti-Pod Vitan in timp ce politistii puneau in practica un filtru radar.

CARMEN HARRA, previziuni CUTREMURATOARE pentru 2018! Acestea sunt vedetele care vor pleca la ceruri! Nimeni nu se ASTEPTA la un sfarsit TRAGIC...

Carmen Harra face noi previziuni pentru finalul anului 2018, prezicatoarea anuntand un final de an dezastruos. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor.

Campanie de informare pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie romanii care se afla in strainatate

Informare acasa! Siguranta in lume! Este campania derulata de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, in parteneriat cu mai multe institutii publice. Initiativa isi propune informarea cetatenilor ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )