Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dosarul accidentului lui Mario Iorgulescu, mutat la Parchetul Capitalei. Fiul sefului LPF consuma droguri zilnic, iar numele sau apare in interceptarile procurorilor antidrog

B1 B1,
Dosarul accidentului lui Mario Iorgulescu, mutat la Parchetul Capitalei. Fiul sefului LPF consuma droguri zilnic, iar numele sau apare in interceptarile procurorilor antidrog

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost mutat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 la Parchetului de pe langa Tribunalul. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, anunt-socant in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: Asta o sa faca tata Gino!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni explozivi accidentul in care a fost implicat fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, cel care a omorat un om. Daca junele Mario va trai, as.

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au preluat de la parchetul de sector dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, si in care si-a pierdut viata un tanar.

DigiSport: Cristian Tudor Popescu, reactie ferma in cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu 24 de ani) a provocat, in noaptea de sambata spre duminica, un accident rutier in care un alt tanar si-a pierdut viata. Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange si a consumat cocaina, cand a fost implicat in accidentul care a dus la decesul unui tanar de 24 de ani.

Tatal victimei lui Mario Iorgulescu, marturisire sfasietoare: Trupul fiului meu era pe jos, aruncat pe iarba la zece metri de masina lui

Tatal barbatul de 24 de ani care si-a pierdut viata in urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu a povestit calvarul prin care a trecut dupa ce a aflat ca fiul sau a murit. in noaptea respectiva,.

Dezvaluire scandaloasa in cazul lui Mario Iorgulescu. Politistii stiau, iar accidentul putea fi evitat, dar au preferat sa nu faca nimic

Tragedia provocata de Mario Iorgulescu aduce la suprafata inca o bila neagra pentru Politia Romana. Oamenii legii stiau ca se droga, implicit si ca, potrivit comportamentului de pana acum, ar fi putut oricand provoca accidente pe banda rulanta. Fiul sefului LPG a mai avut antecedente de acest gen, dar care, din fericire, nu s-au finalizat .

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Anuntul medicilor de la Spitalul Elias

Medicii care il asista pe Mario Iorgulescu la Spitalul Elias de cand baiatul a venit de urgenta cu rani grave au facut anuntul! Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal are parte de schimbari in ceea ce priveste starea de sanatate. Ce precizari a facut Silviu Negoita, purtatorul de cuvant al institutiei medicale? Evolutia starii de .

Politistii stiau ca Mario Iorgulescu era consumator inrait de droguri, dar l-au lasat in libertate

Mario iorgulescu, fiul sefului LPF care a provocat un accident ingrozitor, in urma caruia un tanar t.

Anunt de ultima ora despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizarile facute de Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias face precizari in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminica.

Un nou anunt al medicilor despre Mario Iorgulescu: Trebuie sa continue tratamentul la terapie intensiva. Se mentine posibilitatea unei evolutii nefavorabile

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, care a provocat un accident soldat cu decesul unui tanar trebuie sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, au anuntat vineri reprezentantii Spitalului Elias.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )