Libnet.ro
UNICEF

10:46

Politistii stiau ca Mario Iorgulescu era consumator inrait de droguri, dar l-au lasat in libertate

România Liberă România Liberă,
Politistii stiau ca Mario Iorgulescu era consumator inrait de droguri, dar l-au lasat in libertate

Mario iorgulescu, fiul sefului LPF care a provocat un accident ingrozitor, in urma caruia un tanar t. continuă pe România Liberă

Mario Iorgulescu era beat si drogat, conform anchetatorilor. Ce fel de droguri a consumat fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu era sub influenta bauturilor alcoolice, dar si sub influenta unor substante halucinogene, conform unor surse din ancheta. Tanarul se afla in stare grava la Spitalul Elias din Capitala, dupa accidentul rutier violent pe care chiar acesta l-a produs in cursul zilei de sambata. Din pacate, medicii au confirmat recent ca starea lui de .

Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a produs accidentul rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, potrivit Libertatea.

Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit tanarul de 24 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool in momentul in care a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24de ani. Surse judiciare, citate de.

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

S-a dovedit faptul ca Mario Iorgulescu bause in ziua tragica in care a produs un accident extrem de violent. Fiul Sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorat un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care se intorcea acasa de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu in momentul in care s-a produs .

OFICIAL Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a consumat droguri si alcool duminica inainte de accidentul pe care l-a provocat la iesirea din Bucuresti, in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Cel putin asa reiese din rezultatele preliminare ale testelor efectuate de specialistii Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu. Ce au descoperit acum politistii

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3,legistii au.

Parchetul dezvaluie cat de BEAT si DROGAT era Mario Iorgulescu atunci cand A UCIS un tanar tatic

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Gino Iorgulescu, avea o co.

Tatal victimei lui Mario Iorgulescu, marturisire sfasietoare: Trupul fiului meu era pe jos, aruncat pe iarba la zece metri de masina lui

Tatal barbatul de 24 de ani care si-a pierdut viata in urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu a povestit calvarul prin care a trecut dupa ce a aflat ca fiul sau a murit. in noaptea respectiva,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )