Libnet.ro
UNICEF

20:30

Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Antena3 Antena3,
Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa Kate Beckinsale se pare ca a transmis mai departe mostenirea genetica. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna dintre minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea minivacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici si manastiri de vizitat de Paste din Romania.

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna din minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea mini-vacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste din Romania, dar si manastiri.

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

FOTO Cele mai frumoase locuri din Italia

Italia beneficiaza atat de o bogatie naturala deosebita, cat si de o arhitectura spectaculoasa, iar combinatia dintre cele doua face Cizma o destinatie turistica foarte apreciata. Va prezentam in urmatoarele randuri cateva dintre cele mai frumoase locuri din Italia.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cel mai bine vandute 7 produse Apple din cei 40 de ani de existenta

Compania Apple a luat fiinta pe 1 aprilie 1976 si, departe de a fi o pacaleala, a reusit sa devina una dintre cele mai valoroase si mai recognoscibile marci din toate timpurile, si nu doar din domeniul IT.

7 motive pentru care ar trebui sa va imbratisati mai des

Imbratisarea este unul dintre cele mai simple si frumoase lucruri pe care le puteti face ca sa fiti sanatosi. Recunoatesteti: nimic nu va face sa va simtiti mai bine decat o imbratisare calduroasa. Fie ca va luati in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )