Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doua dintre cele mai moderne tunuri de zapada au ajuns in Poiana Brasov

B1 B1,
Doua dintre cele mai moderne tunuri de zapada au ajuns in Poiana Brasov

Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, tunul model TR8 fiind o premiera. continuă pe B1

Partiile din Poiana Brasov, dotate cu cele mai moderne instalatiiexistente in lume pentruproducerea zapezii artificiale

Doua dintre cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial vor produce in acesrt sezon pe partiile din Poiana Brasov. Acestea au fost livrate astazi administratorilor domeniului schiabil si vor fi instalate pe partii.

SOC in lumea fotbalului: Miliardarul rus care detine una dintre cele mai tari echipe din Liga Campionilor a fost ARESTAT pentru CORUPTIE! (FOTO)

Cutremur in lumea fotbalului!Proprietarul rus al clubului AS Monaco, Dimitry Rybolovlev, a fost retinut marti de politia din Principat. El este acuzat de acte de coruptie, trafic de influenta si.

Doliu in televiziunea din Romania. A murit una dintre cele mai cunoscute jurnaliste

Este doliu in televiziune si in lumea radio-ului. Elena Cristian a murit, anuntul trist fiind facut de directorul unui grup de presa. Citeste continuarea.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Brasov a murit la doar 43 de ani. A lasat in urma un baietel de 11 ani cu bucle la fel de blonde si ochi la fel de frumosi

Elena Cristian, ziarista de radio la Brasov cu o experienta de peste 20 de ani, a murit duminica, 4 noiembrie, la varsta de doar 43 de ani. A lucrat mai intai la Radio 1 si apoi la Radio Brasov.

Cele mai cautate marci auto pe Google: Volkswagen este lider in Romania, Toyota castiga in cele mai multe tari

Volkswagen este marca auto pe care romanii o cauta cel mai des pe Google, in timp ce Toyota ocupa prima pozitie in top in 57 dintre cele 171 de tari incluse in statistica.

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

VIDEO Cum arata una dintre cele mai sigure case din lume. Are pereti din beton armat cu otel si ferestre antiglont

O casa din Hollywood, construita de magnatul american Al Corbi, iese in evidenta prin masurile de securitate iesite din comun: ferestre antiglont, camere de panica, pereti din beton armat cu otel.

Unul dintre cele mai importante drumuri judetene din Buzau, care face legatura cu Braila, va intra in reabilitare

Este vorba despre despre Drumul Judetean 203K, tronsonul ce porneste de la Vadu Pasii, trece prin comunele de campie Sageata, Robeasca si ajunge la Jirlau, in judetul Braila. Soseaua va fi modernizata cu bani europeni, iar autoritatile spera ca lucrarile vor incepe la primavara.

Sunt cele mai FIDELE ZODII: Pun familia pe primul plan si isi pretuiesc partenerul! SECRETE ASCUNSE in zodiac

Racul este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai loiali, emotionali si intelegatori nativi. Odata ce se indragostesc, se ataseaza de acea pesoana si nu vrea sa auda de o posibila relatie extraconjugala.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )