Libnet.ro
UNICEF

23:15

Partiile din Poiana Brasov, dotate cu cele mai moderne instalatiiexistente in lume pentruproducerea zapezii artificiale

Adevărul Adevărul,
Partiile din Poiana Brasov, dotate cu cele mai moderne instalatiiexistente in lume pentruproducerea zapezii artificiale

Doua dintre cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial vor produce in acesrt sezon pe partiile din Poiana Brasov. Acestea au fost livrate astazi administratorilor domeniului schiabil si vor fi instalate pe partii. continuă pe Adevărul

Doua dintre cele mai moderne tunuri de zapada au ajuns in Poiana Brasov

Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, tunul model TR8 fiind o premiera.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Brasov a murit la doar 43 de ani. A lasat in urma un baietel de 11 ani cu bucle la fel de blonde si ochi la fel de frumosi

Elena Cristian, ziarista de radio la Brasov cu o experienta de peste 20 de ani, a murit duminica, 4 noiembrie, la varsta de doar 43 de ani. A lucrat mai intai la Radio 1 si apoi la Radio Brasov.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Masuri pentru a reduce poluarea: introducerea unor trenuri metropolitane, crearea unei noi sosele spre Poiana Brasov, dar si mai multe sensuri unice

Brasovul a fost inclus pe lista neagra a oraselor poluate din Romania, dupa ce au existat depasiri peste limitele normale ale valorilor de dioxid de carbon, dar si a particulelor in suspensie din aer.

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Zodiile care fac cele mai bune perechi. Cu ele trebuie sa ai o relatie!

Daca ai tot incercat sa ai o relatie amoroasa fericita si stabila, dar ai tot eluat, probabil e de vina zodia partenerului ales. Astrele influenteaza nativii si ii face compatibili sau incompatibili. iti prezentam mai jos zodiile care fac cele mai bune perechi:.

Isarescu: Inflatia va continua tendinta descendenta catre 3,5%. Acum sunt scaderile cele mai pronuntate

Inflatia isi va continua scaderea, in urmatoarele luni, catre nivelul de 3,5%, in aceasta perioada avand loc cele mai pronuntate scaderi, a declarat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu, precizand ca tendinta va continua si anul viitor.

SU coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SU au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

SUA coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SUA au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )