Libnet.ro
UNICEF

06:45

DPD: Din ce in ce mai multi romani trimit sau primesc colete din strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DPD: Din ce in ce mai multi romani trimit sau primesc colete din strainatate

Livrarile DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, s-au mentinut pe un trend ascendent in prima jumatate a anului, fata de perioada similara din 2015. Cresterea expedierilor s-a reflectat. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii de amploare ale DIICOT. Mai multi cetateni romani si turci, banuiti ca ar fi spalat bani in afaceri cu miez de nuca (VIDEO)

Procurorii DIICOT, alaturi de mai multi politisti, efectueaza 42 de perchezitii in Bucuresti si in alte 9 judete ale tarii la eprsoane banuite de spalare de bani si evaziune fiscala in af.

Viena: Mai multi turci au vrut sa ia cu asalt o reuniune a kurzilor, dar au dat buzna peste niste sarbi care sarbatoreau o zi de nastere

Pe fondul unor tensiuni intercomunitare, mai multi turci care formeaza un grup anticomunist au luat cu asalt o reuniune a Federatiei muncitorilor kurzi din Viena. Sau cel putin asa credeau. in realitate, ei au.

Pokemon Go, interzis la Combinatul ArcelorMittal Galati. Mai multi angajati, surprinsi jucandu-se in timpul serviciului

Conducerea Combinatului Siderurgic ArcelorMittal Galati a interzis angajatilor sa mai joace Pokemon Go la serviciu pentru a evita accidentele de munca. Mai multi salariati au fost vazuti jucand Pokemon.

Statistici ingrijoratoare: Tot mai multi elevi renunta la scoala pentru ca nu au bani de naveta (VIDEO)

Saracia ii impinge pe tot mai multi elevi sa abandoneze scoala. Cifrele arata ca, intr-un singur an, peste 35. 000 de elevi din tara noastra au renuntat la studii, multi dintre ei pentru ca.

Alerta pentru clientii unei banci din Romania! Cum au fost atacati de hackeri

O noua frauda ii tinteste pe clientii bancii din Romania, Bancpost. Mai multi romani au primit mailuri care pareau ca provin de la aceasta banca, insa erau trimise de hackeri, scrie.

Vacanta de cosmar: Mai multi turisti cazati la statiunea Venus, jefuiti in camera de hotel (VIDEO)

Mai multe familii de turisti cazate intr-un hotel din statiunea Venus au ramas fara bani, telefoane si bijuterii. in fata acestei situatii halucinante, conducerea unitatii a avut o reactie.

Veste excelenta pentru romanii care se ocupa cu asta. Vor castiga mai multi bani

TVA redus de 9% in agricultura si scutirea de impozitul de 16% pe veniturile angajatilor din cercetare vor intra in vigoare de la 1 august. Cercetatorii vor fi scutiti de impozit la fel ca.

S-au schimbat regulile pentru nunti si botezuri. Se pot incasa mai multi bani in numerar

Organizatorii de nunti si botezuri vor avea dreptul, din luna august, sa ceara Fiscului aprobare pentru depasirea plafonului de incasari in numerar de la persoane fizice.

Guvernul schimba regulile pentru nunti si botezuri. Va lasa organizatorii sa incaseze mai multi bani primiti din dar

Organizatorii de nunti si botezuri vor avea dreptul, din luna august, sa ceara Fiscului depasirea plafonului de incasari in numerar de la persoane fizice. Pana in prezent, acest lucru.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )