Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dragnea, despre anuntul PES privind inghetarea relatiilor cu PSD: Am vazut colegi cu muschii foarte incordati. Aici este 99% motivatie electorala

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre anuntul PES privind inghetarea relatiilor cu PSD: Am vazut colegi cu muschii foarte incordati. Aici este 99% motivatie electorala

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Antena 3, referindu-se la anuntul PES privind inghetarea relatiilor cu PSD, ca nu exista asa ceva in statut si ca este 99% motivatie electorala in acest gest. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre Tudorel Toader: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu. Ca presedinte, eu nu o sa propun remanierea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Dragnea, despre Tudorel Toader si ordonantele de urgenta: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Presedintele socialistilor europeni, Serghei Stanisev, a anuntat inghetarea relatiilor cu PSD

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, a anuntat - in cadrul unei reuniuni a liderilor socialisti, care a avut loc miercuri, la Bruxelles - ca relatiile cu Partidul Social Democrat PSD) din Romania sunt inghetate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul PES.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Socialistii europeni anunta inghetarea relatiilor cu PSD

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanishev, a anuntat, in cadrul reuniunii liderilor socialisti la Bruxelles, ca relatiile cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea, sunt inghetate pana la alegerile europarlamentare, se arata.

Reactia oficiala a PSD, dupa ce Partidul Socialistilor Europeni a anuntat inghetarea relatiilor: Este inadmisibil

PSD a reactionat dupa ce liderul socialistilor europeni a transmis ca relatiile cu partidul lui Liviu Dragnea sunt inghetate pana cand Guvernul Romaniei isi clarifica angajamentul fata de statul de drept. Liderii PSD sustin ca este inadmisibil acest.

VIDEO Dragnea, despre soarta lui Toader la Ministerul Justitiei: Se pare ca PSD nu si-l mai asuma

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se pare ca PSD nu si-l mai asuma pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca saptamana viitoare este timp suficient pentru dezbaterea si votarea motiunii impotriva ministrului.

Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Colegii de la ALDE niciodata nu au fost de acord. Singuri nu avem majoritate

Liviu Dragnea a dezvaluit, joi seara, ca ALDE s-a opus mereu suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, iar PSD nu poate recurge singur la acest demers deoarece nu are majoritate, desi la un moment au spus ca ar pu.

Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca l-a respectat foarte mult pe ministrul Justitiei, dar ca Tudorel Toader a gresit foarte mult.

Dragnea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale: Credeti ca ma lasa astia liber sa candidez?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, care vor avea loc la sfarsitul anului. Credeti ca ma lasa astia liber sa candidez, ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )