Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dragnea, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala, nu am vorbit deloc. Ce ironii a facut la adresa mai multor colegi care-l contesta

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala, nu am vorbit deloc. Ce ironii a facut la adresa mai multor colegi care-l contesta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu a mai vorbit deloc cu Gabriel Vlase dupa ce colegul sau a fost numit in functia de sef al SIE. Mai mult, liderul social-democrat i-a ironizat pe doi colegi din tabara disidentilor. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, ironic, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala. Nu am vorbit deloc / N-am avut onoarea sa fiu invitat la ziua lui, nu cred ca ma calific

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca are o relatie exceptionala cu directorul SIE, Gabriel Vlase, cu care nu a vorbit deloc de cand a fost ales in fruntea serviciului secret, si ca nu a participat la ziua acestuia.

Liviu Dragnea, despre relatia cu Gabriel Vlase: Exceptionala, nu am vorbit deloc! Seful PSD ia peste picior intalnirea de la SIE (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit joi despre evenimentul de taina de marti seara de la SIE, prilejuit de onomastica sefului institutiei, Gabriel Vlase, fost deputat social-democrat. Eu nu.

Liviu Dragnea, despre TelkeormanLeaks: Nu am nicio legatura cu acea valiza, poze cu mine sunt mii, nu stiu cum au ajuns acolo (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit, luni, dupa excluderile din sedinta Comitetului Executiv Central al partidului, si despre dezvaluirile facute de jurnalistii Rise Project cu privire la.

Dragnea, despre noile acuzatii aduse de DNA lui Tariceanu: Nu mai cred in coincidente...(VIDEO)

Liviu Dragnea a facut, joi, primele declaratii despre dosarul in care DNA cere incuvintarea inceperii urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu Tariceanu intr-un dosar de luare de mita. Seful PSD a.

Dragnea, despre dosarul lui Tariceanu: Coincidente stranii, dar nu stiu continutul, nu pot face comentarii / Nu l-am sunat, ca nu am vrut sa-l deranjez

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca i se pare o coincidenta stranie ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu a fost trimisa inainte ca acesta sa plece la Congresul ALDE si in contextul in care PNL anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Dragnea a spus ca, nestiind continutul dosarului, nu poate comenta, dar are rezerve, si a sustinut ca si el si ministrul Justitiei au aflat din presa despre solicitarea DNA vizandu-l pe Tariceanu.

Dragnea, despre dosarul lui Tariceanu: Coincidente stranii / Nu stiu continutul, nu pot comenta, dar am rezerve

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca i se pare o coincidenta stranie ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu a fost trimisa inainte ca acesta sa plece la Congresul ALDE si in contextul in care PNL anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Dragnea a spus ca, nestiind continutul dosarului, nu poate comenta, dar are rezerve.

Dragnea despre colegii pesedisti: Ar trebui sa fie mai tacuti

La sfarsitul sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat ca decizia cu privire la candidatul pe care PSD il va sustine pentru presedintia ASF va fi luata zilele astea, scrie News. ro.

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )