Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea, despre relatia cu Gabriel Vlase: Exceptionala, nu am vorbit deloc! Seful PSD ia peste picior intalnirea de la SIE (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre relatia cu Gabriel Vlase: Exceptionala, nu am vorbit deloc! Seful PSD ia peste picior intalnirea de la SIE (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit joi despre evenimentul de taina de marti seara de la SIE, prilejuit de onomastica sefului institutiei, Gabriel Vlase, fost deputat social-democrat. Eu nu. continuă pe B1

Dragnea, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala, nu am vorbit deloc. Ce ironii a facut la adresa mai multor colegi care-l contesta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu a mai vorbit deloc cu Gabriel Vlase dupa ce colegul sau a fost numit in functia de sef al SIE. Mai mult, liderul social-democrat i-a ironizat pe doi colegi din tabara disidentilor.

Liviu Dragnea, ironic, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala. Nu am vorbit deloc / N-am avut onoarea sa fiu invitat la ziua lui, nu cred ca ma calific

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca are o relatie exceptionala cu directorul SIE, Gabriel Vlase, cu care nu a vorbit deloc de cand a fost ales in fruntea serviciului secret, si ca nu a participat la ziua acestuia.

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Liviu Dragnea, despre TelkeormanLeaks: Nu am nicio legatura cu acea valiza, poze cu mine sunt mii, nu stiu cum au ajuns acolo (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit, luni, dupa excluderile din sedinta Comitetului Executiv Central al partidului, si despre dezvaluirile facute de jurnalistii Rise Project cu privire la.

Mihai Tudose si Marcel Ciolacu, prezenti la petrecerea sefului SIE, Gabriel Vlase

Mai multi lideri PSD si PNL au participat marti seara la petrecerea sefului SIE, Gabriel Vlase. Printre cei prezenti s-au numarat si liderii PSD Braila si Buzau, Mihai Tudose, respectiv Marcel Ciolacu. Cei doi au declarat la Parlament ca sunt prieteni vechi cu seful SIE si ca invitatia fost fost lansata in urma cu o saptamana. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca liderul PSD Liviu Dragnea si apropiatii acestuia au participat, marti seara, la o alta petrecere organizata de liderul de grup al PSD de la Camera, Daniel Suciu.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca la intalnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a discutat despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lua o decizie, miercuri, cu privire la se.

Teleormanleaks. Liviu Dragnea o da la intors cu vila de la Mamaia: Stiu ca incepusem prin 1900 toamna o constructie acolo (VIDEO)

Dezvaluirile Teleormanleaks ii dau batai de cap lui Liviu Dragnea. Seful PSD o da la intors cu vila de la Mamaia, despre care au vorbit jurnalistii de la Rise Project. Dragnea spune ca a inceput.

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a venit in Parlament cu doua valize: una plina cu gogosi, iar cealalta cu mai multe dosare cu pagini.

Liviu Dragnea, reactie NERVOASA la adresa unui jurnalist: Ma stiti pe mine un om care BATE CAMPII? Ce spune liderul PSD despre termenul de finalizare a Autostrazii Unirii (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o iesire nervoasa joi, cand a fost intrebat de un jurnalist daca poate estima cand se va finaliza constructia Autostrazii Unirii Iasi -.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )