Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum arata cel mai mare domino din lume, facut numai din carti (VIDEO)

Adevărul Adevărul,
Cum arata cel mai mare domino din lume, facut numai din carti (VIDEO)

Cum se poate serba Ziua Internationala a Cartii? Prin lecturi publice, prin lansari de volume sau, asa cum au facut angajatii unei biblioteci din Seattle, prin cel mai mare domino din carti, organizat in spatiul amplu dintre rafturi. continuă pe Adevărul

VIDEO Japonia a stabilit un nou record - Cel mai rapid tren din lume a atins 603 km/h

Japonia, tara a care a introdus trenuri de mare viteza acum jumatate de secol, a anuntat un nou record mondial cu trenurile maglev. In centrul tarii, in zona Muntelui Fuji, un tren cu levitatie magnetica a atins 603 km/h pe o linie de test. Trenurile vor intra in folosinta in 2027 cand distanta dintre Tokyo si Nagoya 280 km) va fi parcursa in 40 de minute, viteza maxima fiind 500 km/h. Marea problema este costul uluitor de mare, estimarile fiind ca linia dintre cele doua orase ar necesita 100 miliarde dolari.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tarana ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Faze Tari: A vrut sa-si tatueze singur numele fiului sau pe mana, iar ca sa prinda curaj s-a imbatat. Rezultatul este dezastruos; Exista un aeroport in lume de unde nu s-a pierdut niciodata un bagaj; Aceasta este cea mai mare supa din lume

Cele mai tari picturi pe burtici de viitoare mamici!Printre femeile gravide exista o moda potrivit careia mamicile isi picteaza burticile. Maria Bradley este o britanica. Ani intregi petrecuti in soare, apoi nenumarate ore la solar. Ce a patit aceasta tanara din SUA la numai 22 de ani. Familia unei tinere din.

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud.

Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Bursele europene s-au inscris pe un curs puternic negativ, vineri, inregistrand cel mai important declin din ianuarie pana in prezent, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

Statul Islamic este cel mai mare inamic al Rusiei

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, a declarat, ieri, ca Statul IslamicSI) este cel mai mare inamic al Rusiei, chiar daca relatiile dintre statul rus si cel american s-au deteriorat datorita conflictului din Ucraina, noteaza AFP.

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polavalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polvalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polivalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polivalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor este invitat sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara care-si spune, online, Devious Angel vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca despre o zi de munca laStudio 20, Piata Victoriei, cel mai mare studio de video chat din Romania, pe care am avut ocazia sa il vizitam.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )