Libnet.ro
UNICEF

16:45

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Adevărul Adevărul,
Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor este invitat sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara care-si spune, online, Devious Angel vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca despre o zi de munca laStudio 20, Piata Victoriei, cel mai mare studio de video chat din Romania, pe care am avut ocazia sa il vizitam. continuă pe Adevărul

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tarana ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Cat de rezistent este cel mai ieftin Apple Watch? [VIDEO]

Desi este din ce in ce mai greu sa puneti mana pe un Apple Watch, chiar daca nu s-a lansat inca, e bine de stiut ca pana si cel mai ieftin e destul de andurant. Daca va gandeati de mult sa achizitionati un Apple Watch, dar aveati emotii in legatura cu modelul care vi se [] Cat de rezistent este cel mai ieftin Apple Watch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai vechi remediu pentru mahmureala, descoperit pe un papirus din Egiptul antic

Cel mai vechi remediu pentru mahmureala, de peste 1900 de ani, a fost descoperit de istorici inscris pe un papirus din Egiptul antic, scrie Daily Mail.

Cel mai mare dusman al Rusiei este Statul Islamic, nu SUA - Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse

Cel mai mare dusman al Rusiei este organizatia terorista Statul Islamic, si nu Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, citat de AFP.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti implinirea varstei de 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti, in familie, implinirea varstei de 89 de ani, scrie dw. deMilitarii din batalionul regal de cavalerie.

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud.

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )