Libnet.ro
UNICEF

14:45

Duelul titanilor elvetieni in sferturi la Roland Garros. Stan sau Roger in careul de asi?

Online Sport Online Sport,
Duelul titanilor elvetieni in sferturi la Roland Garros. Stan sau Roger in careul de asi?

Sferturile de finala de la Roland Garros programeaza, printre altele, si duelul mult asteptat dintre cei mai reprezentativi jucatori ai Elvetiei, Roger Federer si Stan Wawrinka. continuă pe Online Sport

VIDEO Roland Garros: Stan The Man Wawrinka se impune in meciul anului si se califica in sferturi / Victorie in fata lui Stefanos Tsitsipas, dupa cinci ore si noua minute de joc

A treia partida disputata duminica pe arena Suzanne-Lenglen a fost una electrizanta. Stan Wawrinka a demonstrat ca poate reveni in elita tenisului mondial si s-a impus in fata lui Stefanos Tsitsipas, dupa un meci de cinci ore si noua minute. Elvetianul a castigat cu 7-66), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6 si se va duela in sferturi cu Roger Federer.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au fost eliminati in sferturi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie 10, a fost eliminata, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Roger Federer, in sferturi la Roland Garros - Precizia care-i scoate din sarite pe adversari

Nu cred ca este usor lucru sa fii adversarul elvetianului, iar Leonardo Mayer a simtit-o pe propria piele - la un moment dat si-a varsat frustrarile pe o minge. Roger Federer patrunde in sferturile de la Roland Garros cu toate panzele sus, fara set pierdut, evolutiile lui de pana acum anuntandu-l drept unul dintre favoriti da, dupa o pauza de patru ani de jucat la Paris). Fedex a cedat opt game-uri 6-2, 6-3, 6-3), iar acum se poate pregati in liniste de un meci cu invingatorul disputei dintre Tsitsipas si Wawrinka.

Intalnirea titanilor in prima semifinala de la Roland Garros

Prima semifinala de la Roland Garros va fi una grandioasa, cu Roger Federer si Rafael Nadal pe afis.

Simona Halep, calificare triumfala in sferturi la Roland Garros. Un singur game cedat!

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca in sferturile de finala de la Roland Garros, dupa ce a cedat un singur game polonezei Iga Swiatek in optimi, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Roland Garros

Campioana en titre de la Roland Garros, romanca Simona Halep, s-a calificat en fanfare in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Paris, luni, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek cu.

Simona Halep, calificata en fanfare in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek cu un sec 6-1, 6-0. Halep a trecut in doar 45 de minute de Swiatek, locul 104 mondial,.

Roland Garros: Roger Federer, semifinala de vis cu Rafael Nadal / Victorie in patru seturi in fata lui Stan Wawrinka

Roger Federer l-a invins pe conationalul sau Stan Wawrinka, scor 7-64), 4-6, 7-65), 6-4, si s-a calificat in semifinalele Roland Garros, unde se va duela pentru un loc in ultimul act cu rivalul Rafael Nadal. Aceasta va fi a 39-a confruntare dintre elvetian si iberic Rafa conduce cu 23-15).

Roland Garros: Faza sferturilor debuteaza marti - Stan Wawrinka vs Roger Federer, primul meci al zilei pe arena Suzanne-Lenglen

Turneul de la Roland Garros a ajuns in faza sferturilor, primele confruntari urmand sa aiba loc marti. Cel mai asteptat meci al zilei, Stan Wawrinka vs Roger Federer va deschide ziua de tenis pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot marti vor evolua Rafael Nadal campionul en-titre) si Sloane Stephens finalista la editia de anul trecut).

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )