Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Roland Garros: Stan The Man Wawrinka se impune in meciul anului si se califica in sferturi / Victorie in fata lui Stefanos Tsitsipas, dupa cinci ore si noua minute de joc

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Stan The Man Wawrinka se impune in meciul anului si se califica in sferturi / Victorie in fata lui Stefanos Tsitsipas, dupa cinci ore si noua minute de joc

A treia partida disputata duminica pe arena Suzanne-Lenglen a fost una electrizanta. Stan Wawrinka a demonstrat ca poate reveni in elita tenisului mondial si s-a impus in fata lui Stefanos Tsitsipas, dupa un meci de cinci ore si noua minute. Elvetianul a castigat cu 7-66), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6 si se va duela in sferturi cu Roger Federer. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Primele meciuri din turul trei au loc vineri - Goffin vs Nadal, Wawrinka vs Dimitrov si Muguruza vs Svitolina, duelurile zilei

Ziua de vineri aduce primele confruntari din turul trei la Roland Garros. Printre cele mai interesante dueluri ale zilei se gasesc David Goffin 27) vs Rafael Nadal 2), Stan Wawrinka 24) vs Grigor Dimitrov sau Garbine Muguruza 19) vs Elina Svitolina 9). Tot vineri vor putea fi vazuti la treaba Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Karolina Pliskova sau Sloane Stephens.

Roger Federer, in sferturi la Roland Garros - Precizia care-i scoate din sarite pe adversari

Nu cred ca este usor lucru sa fii adversarul elvetianului, iar Leonardo Mayer a simtit-o pe propria piele - la un moment dat si-a varsat frustrarile pe o minge. Roger Federer patrunde in sferturile de la Roland Garros cu toate panzele sus, fara set pierdut, evolutiile lui de pana acum anuntandu-l drept unul dintre favoriti da, dupa o pauza de patru ani de jucat la Paris). Fedex a cedat opt game-uri 6-2, 6-3, 6-3), iar acum se poate pregati in liniste de un meci cu invingatorul disputei dintre Tsitsipas si Wawrinka.

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Simona Halep-Magda Linette, in turul 2 la Roland Garros: cum se descurca sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, [] .

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )