Libnet.ro
UNICEF

12:30

E.ON are cele mai mari pierderi din istoria sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E.ON are cele mai mari pierderi din istoria sa

ON SE, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat, anul trecut, cele mai mari pierderi din istoria sa, din cauza deprecierii activelor, a masurilor de reorganizare si a crizei din sectorul energetic. continuă pe Ziarul Bursa

E.ON a raportat cele mai mari pierderi din istoria companiei

ON, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat anul trecut cele mai semnificative pierderi din istoria companiei, din cauza deprecierilor de active, a masurilor de reorganizare din 2014 si a crizei din sectorul energetic, transmit AFP si Reuters.

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate.

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Societatile de asigurari au raportat anul trecut venituri din prime brute subscrise de peste 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013, in timp ce despagubirile platite au scazut cu 2,78% pana la 4,84 miliarde lei, confrm datelor publicate joi de ASF. Topul primelor 10 societati de asigurari generale in functie de venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari cu o cota de piata de 13,76%), urmata de Omanisig 13,33%), Astra 11,89%), Groupama 10,34%) si Carpatica 8,58%). De cealalta parte, topul societatilor care au platit cele mai mari despagubiri anul trecut este dominat de Omniasig 16,58%), urmata de Astra 12,26%), Uniqa 11,89%), Groupama 11,57%) si Allianz-Tiriac 10,03%).

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

Cele mai mari scandaluri din scolile iesene: relatii amoroase profesor-eleva, sex in baia liceului

Mai multe scandaluri au macinat sistenul de invatamant iesean in ultimii ani, multe dintre ele ajungand in opinia publica sau chiar a justitiei.

INS: Preturile au crescut cu 0,3% in februarie fata de ianuarie. Unde s-au inregistrat cele mai mari scumpiri si ieftiniri

Preturile de consum au fost mai mari cu 0,3% in februarie fata de ianuarie, cu cresteri de 0,5% la alimente si aproape 0,4% la marfuri nealimentare, in timp ce tarifele serviciilor s-au redus cu 0,2%, iar rata anuala a inflatiei s-a situat la 0,4%, a anuntat Institutul National de Statistica INS).

Cele mai mari scandaluri din scoala romaneasca. Trei elevi din Craiova au turnat un film pentru adulti pe terenul de sport al institutiei de invatamant

In anul 2013 la Liceul Henri Coada a izbucnit un scandal sexual, dupa ce o eleva de clasa a IX-a, a mers la directorul liceului si i-a povestit cum a turnat un film XXX, pe terenul de fotbal, cu doi baieti de clasa a VIII-a.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

Lunetistul american, filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Pelicula nominalizata la Oscar Lunetistul american/American Sniper, regizata de Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite in 2014, desi a fost lansata spre sfarsitul anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )