Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat se estima in debutul pandemiei - ministrul german de Finante

Hotnews Hotnews,
 Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat se estima in debutul pandemiei - ministrul german de Finante

Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat s-au ingrijorat multi la inceputul pandemiei de coronavirus COVID-19), a afirmat sambata ministrul german de Finante, Olaf Scholz, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Turcan, despre noul an scolar: intotdeauna este loc si de mai bine. Ma feresc sa incurajez aceasta nota negationista

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca intotdeauna este loc si de mai bine, referindu-se la pregatirile pentru noul as scolar si ca nu se pot rezolva in noua luni neajunsuri care exista in sistemul de educatie de 30 de ani. Ea a mai declarat ca se fereste sa incurajeze aceasta nota negationista legata de deschiderea anului scolar si ca este prea mult Nu, scoala este despre Da si despre viitor.

Varianta de Noviciok folosita pe Navalnii, mai puternica decat variantele anterioare

Agentul neurotoxic de tip Noviciok folosit pentru a-l otravi pe opozantul Kremlinului Aleksei Navalnii, care este in prezent internat la terapie intensiva intr-un spital din Berlin, a fost mai puternic decat variantele anterioare, relateaza revista germana Der Spiegel, preluata de Reuters.

Marea Britanie: Nimic nu este mai important decat libera circulatie a marfurilor intre Irlanda de Nord si restul Regatului Unit

Marea Britanie a anuntat joi ca nimic nu poate fi mai important decat libera circulatie a marfurilor intre Irlanda de Nord si restul Regatului Unit si ca va mentine proiectul de lege despre care recunoaste sa incalca legislatia internationala, transmite Reuters.

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

CRISTIAN ERBASU, PROPRIETARUL CONSTRUCTII ERBASU: Panta de crestere in constructii era mult mai mare daca nu exista pandemia

Panta de crestere in sectorul constructiilor era mult mai mare daca nu exista pandemia, considera Cristian Erbasu, proprietarul Constructii Erbasu. Domnia sa ne-a spus: Este un lucru bun ca, desi aceasta panta nu s-a mai respectat, cresterea a ramas, chiar daca este simbolica - de 0,5%.

intoarcerea la origini: de ce se vand mai bine vinilurile decat CD-urile

In primele sase luni ale lui 2020, s-a observat o schimbare de comportament pe piata muzicii. in premiera in ultimele peste trei decenii, veniturile din vanzarea de viniluri au fost mai mari.

Benzina a devenit mai scumpa decat motorina, dupa trei ani

Pretul benzinei l-a depasit pe cel al motorinei, pentru prima data in ultimii trei ani. Astazi, cea mai ieftina benzina din Romania costa 4,34 lei pe litru, iar cea mai ieftina motorina se vinde cu 4,24 lei pe litru, arata datele Peco-online. ro.

DigiSport: Imaginea care a provocat sute de comentarii la US Open. Si-a pus silicon Arata mai bine acum cativa ani!

Dupa ce Novak Djokovic a fost exclus de la US Open, din cauza ca a lovit o arbitra cu mingea, Serbia a ramas totusi reprezentata in turneu. Marijana Veljovic 39 de ani) este una dintre cele mai populare arbitre din lumea tenisului.

11 filme cu incasari mai mici decat salariul minim al unui roman

Daca vorbim de filmele de la Hollywood, automat vorbim si de profituri care se incadreaza de obicei undeva in intervalul de sapte pana la opt cifre. Dar cel mai nou film al lui John Travolta,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )