Libnet.ro
UNICEF

10:45

Efectul Despacito! Ce vor sa faca tot mai multi oameni dupa ce asculta melodia - VIDEO

Antena3 Antena3,
Efectul Despacito! Ce vor sa faca tot mai multi oameni dupa ce asculta melodia - VIDEO

Piesa Despacito a devenit cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit adevarul. ro. Dupa ce piesa a beneficiat de un remix in limba engleza, la care a. continuă pe Antena3

Efectul Despacito: tot mai multi turisti, interesati sa viziteze Puerto Rico dupa ce au ascultat piesa cantata de Luis Fonsi si Daddy Yankee VIDEO

Piesa Despacito a devenit un magnet nu doar pentru iubitorii de muzica, ci si pentru turisti, acestia din urma devenind tot mai interesati de Puerto Rico, tara la care se face referinta in versuri.

Doua treimi dintre romanii care vor sa plece de acasa vor sa o faca tot in Romania. Cluj, Timisoara si Brasov, cele mai atractive orase secundare

Cheia dezvoltarii unei tari, potrivit Bancii Mondiale, sta in orasele secundare, scrie Catalin Striblea pe site-ul sau, aratand ca, in majoritatea tarilor importante, localitatile secundare - adica cele cam de jumatatea orasului principal - sunt centrele care impulsioneaza economia si o duc mai departe.

Romanii se muta: orasele care atrag cei mai multi si cei mai putini migranti

Orasele din Transilvania au atras, in ultimii sase ani, cei mai multi migranti, se arata intr-un raport emis de Banca Mondiala. Romanii care isi schimba domiciliul o fac din motive personale, datorita studiilor sau locului de munca.

A fost decretat PLANUL ROSU in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

Cod rosu de urgenta in Bihor. O furtuna a distrus un camping, in localitatea Bulz. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana a anuntat, duminica seara, ca mai multi turisti au fost.

UPDATE/PLAN ROSU de urgenta in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

Cod rosu de urgenta in Bihor. O furtuna a distrus un camping, in localitatea Bulz. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana a anuntat, duminica seara, ca mai multi turisti au fost.

Jandarmi din Arges, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri din judetul Arges au fost agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne, relateaza News. ro. Agresorii au vrut sa dea cu masina peste fortele de ordine, care au fost nevoite sa traga focuri de avertisment.

Basescu: Liviu Dragnea este tot mai penibil. Nimeni nu-l mai baga in seama

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este tot mai penibil, in conditiile in care da indicatii pretioase partidului, dar.

Dragnea e tot mai penibil, Tudose si organizatiile ii spun nu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a spus ca liderul PSD Liviu Dragnea devine tot mai penibil, pentru ca masurile din programul de guvernare nu sunt aplicate de Guvern, fiind daunatoarea economiei, iar filialele de partid nu respecta indicatiile de excludere a lui Victor Ponta si Sorin Grindeanu, semn ca pe Dragnea nu-l mai baga in seama nimeni.

Neintelegeri tot mai dese intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe masurile economice si numirile in institutii-cheie

A trecut mai putin de o luna de la investirea Guvernului Tudose, dar diferentele de pozitie intre premier si Liviu Dragnea, presedintele PSD, apar tot mai des. Fiscul, sefia serviciului secret al Ministerului de Interne, Fondul Suveran de Investitii si marile masuri economie toate au fost tema in divergenta intre cei doi. Ultima contra a aparut azi, cand Tudose a inchis definitiv ideea taxei de solidaritate.

Italia: 18 ore de munca platite cu 20 de euro pentru mai multi romani. Niciun italian

Circa 30 de firme italiene au primit amenzi de zeci de mii de euro pentru ca au fortat mai bine de 200 de persoane sa lucreze in conditii inumane. Mare parte dintre muncitori erau din centrul si nordul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )