Libnet.ro
UNICEF

19:30

Elevi din Moldova fac parte din cea mai mare clasa transnationala din Europa

Adevărul Adevărul,
Elevi din Moldova fac parte din cea mai mare clasa transnationala din Europa

Academia Scolilor din Europa Centrala aces) invita peste 200 de elevi si profesori la un nou eveniment international intre scoli. continuă pe Adevărul

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

Codul portocaliu a fost resimtit din plin de romani. Vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

In intervalul 2-5 octombrie vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, cu viteze de 45. 50 km/h la rafala si trecator, mai ales in zona litoralului, 60. 70 km/h. UPDATE: Administratia.

Cea mai mare realizare a judetului Constanta: universitatea spagii?!.

Din cauza ploii torentiale de afara, festivitatea a avut loc ieri in holul camupusului care gazduieste Facultatea de Medicina. La eveniment au luat parte prorectori, decani si dascali, mai putin actualul ordonator interimar de credite, prof. univ. dr. Ion Bordeianu. Presedintele Senatului Universitatii Ovidius, prof. univ. dr. Petru Bordei, a declarat, dupa eveniment, ca rectorul UOC nu a putut fi prezent la deschidere deoarece acesta a fost chemat de o comisie de la Ministerul Educatiei. In .

Basescu: Independenta energetica, cea mai mare miza pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, intr-o emisiune televizata, daca este de acord sau nu ca Chevron sa exploateze gaze de sist in Romania, seful statului precizand ca nu exista miza.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

Cea mai importanta companie de zarzuela din Spania, in spectacol la Sibiu

Peste 400 de costume traditionale spaniole vor fi folosite in cel mai mare spectacol de zarzuela prezentat vreodata in Romania, joi 3 octombrie 2013, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )