Libnet.ro
UNICEF

20:45

Elon Musk, dupa ce Donald Trump a fost cenzurat de gigantii din social media: O multime de oameni vor fi super nemultumiti cu high tech de pe Coasta de Vest ca arbitru de facto al discursului liber

B1 B1,
Elon Musk, dupa ce Donald Trump a fost cenzurat de gigantii din social media: O multime de oameni vor fi super nemultumiti cu high tech de pe Coasta de Vest ca arbitru de facto al discursului liber

Elon Musk, fondator si CEO al companiilor Tesla si SpaceX, a subliniat ca o multime de oameni vor fi foarte nemultumiti daca gigantii din social media se vor comporta ca un arbitru de facto pentru. continuă pe B1

Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare! Congresul SUA a votat articolul care-l face pe presedinte raspunzator pentru incitare la insurectie

Camera Reprezentantilor din Congresul american s-a reunit la ora locala 9 ora 16, ora Romaniei) si, la capatul unei sedinte de aproape 8 ore, l-a pus sub acuzare pe presedintele Donald Trump pentru incitare la insurectie, in urma evenimentelor de saptamana trecuta, de la Capitoliu. Deschidera dezbaterilor a fost facuta de sefa Camerei, democrata Nancy Pelosi, care l-a numit pe presedintele in exercitiu un pericol grav si iminent pentru America.

Elon Musk critica arbitrii exprimarii libere care l-au blocat pe Trump

And Elon Musk, CEO-ul Tesla si SpaceX, a catalogat asa-numitele companii Big Tech drept arbitrii de facto ai exprimarii libere dupa ce Facebook, Instagram, Twitter si Youtube l-au suspendat pe presedintele Donald Trump de pe platformele lor.

Elon Musk, in razboi cu Mark Zuckerberg: cum l-a scos responsabil de dezastrul din SUA

Conflictul dintre Elon Musk si Mark Zuckerberg este departe de a fi o noutate, dar a culminat in urma cu cateva zile, in contextul dezastrului din SUA, cand protestatari pro-Trump au luat cu.

Cate sotii a avut Elon Musk. Miliardarul are 6 copii, cu doua femei

Elon Musk 49 de ani), fondatorul Tesla si Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, este unul dintre cele mai controversate persoane din viata publica. A fost casatorit de mai multe ori,.

Donald Trump a ramas si fara YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel putin o saptamana

YouTube a anuntat marti ca a suspendat canalul fostului presedinte american, Donald Trump, si a sters un videoclip pentru ca a incalcat politica platformei prin incitare la violenta, dupa asaltul de saptamana trecuta asupra Capitoliului american de catre suporterii presedintelui.

Politicienii francezi, solidari cu Donald Trump in contextul excluderii sale de pe retelele sociale: Nicio reactie din partea oamenilor politici din Romania

Politicienii francezi se pozitioneaza de partea lui Donald Trump, presedintele american in exercitiu, in contextul in care acesta a fost exclus de pe retelele sociale dupa violentele care au avut loc in urma.

Twitter a suspendat contul unui parlamentar francez care s-a dat drept Donald Trump

Twitter a suspendat sambata contul parlamentarului francez Joachim Son-Forget dupa ce acesta s-a dat drept presedintele american Donald Trump si a postat mesaje ca si cand ar fi fost acesta, relateaza Politico.

Aleksei Navalnii critica Twitter dupa ce a blocat contul lui Donald Trump: Primesc de ani de zile amenintari cu moartea, insa nimeni nu a fost blocat

Principalul opozant rus, Aleksei Navalnii, a criticat Twitter pentru decizia de a suspenda permanent contul presedintelui american in exercitiu, Donald Trump. Aleksei Navalnii considera ca in acest caz este vorba despre cenzura, dar si despre o decizie care a fost luata ca urmare a simpatiilor politice a celor de la Twitter.

Donald Trump a ramas si fara canalul de YouTube, dupa amenintarea cu boicotul

Dupa ce a pierdut accesul la majoritatea conturilor sale online, incepand cu Twitter si Facebook, Donald Trump a pierdut si accesul la contul sau de YouTube. Perceptia generala este ca.

Donald Trump si Mike Pence, prima intalnire dupa violentele de la Capitoliu. Ce au discutat cei doi in Biroul Oval

Presedintele si vicepresedintele in exercitiu, Donald Trump si Mike Pence, s-au intalnit luni pentru prima oara dupa violentele de la Capitoliul SUA, care s-au petrecut in timp ce Pence prezida sedinta in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )