Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elvetia, Singapore si SUA, primele tari din lume la cresterea, atragerea si pastrarea talentelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvetia, Singapore si SUA, primele tari din lume la cresterea, atragerea si pastrarea talentelor

Elvetia, Singapore si SUA sunt primele tari din lume la capitolul stimularea si atragerea talentelor, conform unui studiu realizat de Scoala franceza de afaceri INSEAD, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Tarile care ii atrag pe cei mai destepti oameni din lume

Elvetia, Singapore si SUA sunt primele tari din lume cand vine vorba despre stimularea si atragerea talentelor, conform unui indice realizat de Scoala franceza de afaceri INSEAD, transmite.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume

Potrivit Organizatiei Mondiale a Turismului Natiunilor Unite, turismul mondial tocmai a atins punctul sau cel mai inalt in ultimii sapte ani. De fapt, datele preliminare ale organizatiilor arata ca.

Loredana, vacanta de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Symphony of the Seas

Loredana a petrecut o mini-vacanta de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas, un adevarat oras plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedeta din Romania care s-a bucurat de toate atractiile uluitoare ale acestuia.

Cine i-a furat inima lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume?

Iubita lui Usain Bolt, modelul Kasi Bennett, a facut recent furori pe internet, atunci cand a impartasit fanilor o fotografie de la Carnavalul din Jamaica. Cea care i-a furat inima celui mai rapid om din lume, s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, avand o pereche de aripi uriase.

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

Cea mai spectaculoasa fotografie din lume. Un protestatar in flacari a fost surprins de camerele foto

In fiecare an este premiata cea mai spectaculoasa fotografie realizata de jurnalisti. Anul acesta, fotogrfia ilustrand un protestatar din Venezuela care alearga in flacari a primit premiul World Press.

Topul celor mai vizitate atractii turistice din lume

Oamenii viziteaza locuri din intreaga lume, unele sunt vechi, altele moderne, dar toate au in spate ceva care atrage mii de turisti in fiecare an. Marile obiective turistice sunt cunoscute de toata lumea, chiar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )