Libnet.ro
UNICEF

18:45

Epidemia care a ucis in Romania mai multi oameni decat luptele din Primul Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Epidemia care a ucis in Romania mai multi oameni decat luptele din Primul Razboi Mondial

Epidemia de tifos exantematic din perioada 1914-1922 a insemnat pentru Romania una dintre cele mai mari drame colective din istorie. continuă pe Adevărul

Ura se raspandeste mai repede si mai intens decat coronavirusul. Interviu cu Asztalos Csaba, seful CNCD, despre riscurile crizei prin care trece Romania

In situatii de criza societatea cauta tapi ispasitori, rolul acestora revenind, de regula, acelor grupuri vulnerabile sau fata de care se manifesta prejudecati, este de parere presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba. intr-un interviu pentru Hotnews, Asztalos Csaba, explica cum s-a ajuns la episoade violente de tipul celui de la Bolintin, in care mai multi romi imobilizati la pamant sunt loviti cu brutalitate de politisti, si cum in situatii de criza ies la suprafata pe langa haterii de profesie si cei care , de regula, nu se exprima, sunt asimptomatici. Discursul de ura - ura - se raspandeste mai repede si mai intens decat coronavirusul, spune el.

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Explicatia jurnalistului

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Iata cum explica jurnalistul.

INTERVIU Cum vede un medic epidemiolog relaxarea restrictiilor: Inclusiv in tari care au o disciplina mult mai serioasa, relaxarea nu a facut decat sa aduca un al doilea val

Relaxarea restrictiilor sociale este o decizie care va trebui sa fie foarte bine cantarita si depinde foarte mult ce va insemna exact aceasta relaxare, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Pana, medic specialist epidemiolog. El admite ca, din pacate, nu exista o solutie minune si toate tarile au incercat diverse modele, iar Romania are totusi un avantaj: nefiind primii loviti, ci suntem cam in al treilea val, sa speram ca o parte dintre masurile care se pot dovedi ca au fost corecte in alte state ne vor ajuta sa luam decizii corecte.

SUA: Joe Biden ramane mult mai putin vizibil decat Trump in ciuda unui sprijin puternic

Izolat la locuinta sa de mai bine de o luna si vizat de o acuzatie de agresiune sexuala, candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden ramane putin vizibil intr-o tara centrata pe criza Covid-19, in ciuda unor sustinatori de calibru, precum Barack Obama sau puternica sefa a Congresului, Nancy Pelosi, scrie AFP.

Topul echipelor cu cei mai multi jucatori imprumutati

Fotbalul va cunoaste inevitabil o perioada de recesiune si nu vom mai asista la transferuri pe sute de milioane de euro.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )