Libnet.ro
UNICEF

01:05

Episcopul catolic al Alepului: O interventie militara in Siria ar putea declansa un razboi mondial

B1 B1,
Episcopul catolic al Alepului: O interventie militara in Siria ar putea declansa un razboi mondial

Antoine Audo, episcopul catolic al Alepului, a avertizat, luni, ca o interventie militara in Siria ar controbui la un razboi mondial, relateaza GlobalPost. in timpul unei interventii la Radio Vatican,. continuă pe B1

Pentagonul a inceput sa pregateasca O INTERVENTIE MILITARA in Siria

Pentagonul a inceput sa se pregateasca pentru eventualitatea in care presedintele Barack Obama va ordona o interventie militara in Siria, daca se vor confirma acuzatiile ca regimul de la Damasc a folosit arme.

Iordania refuza sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in Siria

Iordania nu va accepta sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in tara vecina Siria, a declarat, marti, un important oficial guvernamental iordanian, informeaza AFP, citata de Agerpres. Dec.

Ce crede Rusia despre o eventuala interventie militara in Siria.

Rusia a lansat un apel la moderatie in cazul crizei siriene si considera ca o interventie militara straina ar fi o tragica eroare, transmite Mediafax. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa permita accesul inspectorilor ONU in zona unde a avut loc atacul. Facem un apel ferm spre cei care evoca posibilitatea unei interventii militare in Siria inainte de rezultatul anchetei ONU. Ar fi o tragica eroare, a comunicat Ministerul rus de Externe. Citeste si Regimul sirian a utilizat .

Statele Unite pregatesc o interventie militara in Siria, mobilizand forte navale in Mediterana

Pentagonul a inceput mobilizarea fortelor in apropierea Siriei, in vederea unei eventuale interventii militare in aceasta tara, sugereaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de BBC News online.

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

Basescu, despre o posibila interventie militara in Siria: Ne vom pozitiona dupa ce vom afla rezultatul inspectiei ONU

Pozitia Romaniei in privinta unei posibile interventii militare internationale in Siria va fi comunicata dupa aflarea rezultatului inspectiei ONU, a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei.

Cetatenii americani NU sunt de acord cu o interventie militara in Siria

Aproximativ 60 la suta dintre cetatenii americani se opun unei interventii militare a tarii lor in Siria, doar 9 la suta fiind favorabili unei astfel de operatiuni, conform unui sondaj efectuat de Institutul.

Opozitia siriana: O interventie militara occidentala este o problema de zile.

O interventie militara occidentala impotriva pozitiilor regimului Bashar al-Assad este o problema de zile, a declarat, marti, un membru al opozitiei siriene, conform Mediafax. Nu exista un moment precis, deoarece este vorba despre o problema militara, dar se vorbeste despre o interventie internationala iminenta impotriva regimului. Este o problema de zile, nu de saptamani, a declarat Ahmad Ramadan, membru al Comitetului politic din cadrul Coalitiei opozitiei cu sediul in Turcia. Citeste .

Londra pregateste planurile de interventie pentru o posibila actiune militara in Siria

Londra pregateste planuri pentru interventie militara ca raspuns la atacul cu arme chimice din Siria, anunta Downing Street, citat de BBC. Premierul britanic ar putea chema parlamentarii din vacanta, dupa ce se va intoarce la resedinta oficiala marti dupa-amiaza.

Iran: O interventie militara a SUA in Siria va atrage consecinte dure

Regimul islamist de la Teheran avertizeaza SUA ca depasirea liniei rosii printr-o eventuala interventie miliara in Siria va genera consecinte dure. Daca Statele Unite vor depasi linia rosie, vor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )