Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iordania refuza sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in Siria

Antena3 Antena3,
Iordania refuza sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in Siria

Iordania nu va accepta sa fie o rampa de lansare pentru o interventie militara in tara vecina Siria, a declarat, marti, un important oficial guvernamental iordanian, informeaza AFP, citata de Agerpres. Dec. continuă pe Antena3

Pentagonul a inceput sa pregateasca O INTERVENTIE MILITARA in Siria

Pentagonul a inceput sa se pregateasca pentru eventualitatea in care presedintele Barack Obama va ordona o interventie militara in Siria, daca se vor confirma acuzatiile ca regimul de la Damasc a folosit arme.

Opozitia siriana: O interventie militara occidentala este o problema de zile.

O interventie militara occidentala impotriva pozitiilor regimului Bashar al-Assad este o problema de zile, a declarat, marti, un membru al opozitiei siriene, conform Mediafax. Nu exista un moment precis, deoarece este vorba despre o problema militara, dar se vorbeste despre o interventie internationala iminenta impotriva regimului. Este o problema de zile, nu de saptamani, a declarat Ahmad Ramadan, membru al Comitetului politic din cadrul Coalitiei opozitiei cu sediul in Turcia. Citeste .

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

Ce crede Rusia despre o eventuala interventie militara in Siria.

Rusia a lansat un apel la moderatie in cazul crizei siriene si considera ca o interventie militara straina ar fi o tragica eroare, transmite Mediafax. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa permita accesul inspectorilor ONU in zona unde a avut loc atacul. Facem un apel ferm spre cei care evoca posibilitatea unei interventii militare in Siria inainte de rezultatul anchetei ONU. Ar fi o tragica eroare, a comunicat Ministerul rus de Externe. Citeste si Regimul sirian a utilizat .

Iran: O interventie militara a SUA in Siria va atrage consecinte dure

Regimul islamist de la Teheran avertizeaza SUA ca depasirea liniei rosii printr-o eventuala interventie miliara in Siria va genera consecinte dure. Daca Statele Unite vor depasi linia rosie, vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )