Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este alerta de la MAE pentru romanii care pleaca in Spania

Antena3 Antena3,
Este alerta de la MAE pentru romanii care pleaca in Spania

Avertizare de calatorie pentru una dintre cele mai populare destinatii pentru romani. in urmatoarele zile, Spania va fi afectata de furtuni si fenomene meteo extreme, la care se vor adauga greve in transportul. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Decidem astazi daca vom avea candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu pentru Cotroceni. Este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze Iohannis, Barna sau Dancila

Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania urmeaza sa decida luni in sedinta daca partidul va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale sau daca va sustine candidatura lui Mircea Diaconu. Liderul Pro Romania a spus ca actorul este un candidat altfel si este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze pentru Klaus Iohannis, Dan Barna sau Viorica Dancila.

O noua atentionare de calatorie pentru romanii din Grecia! Risc major de incendii! Detalii de ultima ora

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia sunt informati ca in mai multe zone din aceasta tara exista riscul unor incendii de vegetatie pe fondul temperaturilor ridicate si a.

SONDAJ ATU TECH: Peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate au echipamente invechite

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate, acasa, l-au instalat acum mai bine de 5 ani, arata sondajul Cum prefera romanii sa isi securizeze locuintele, comandat de Atu Tech si realizat pe un esantion de 1. 856 de respondenti, cu varste peste 18 ani, din mediul urban si rural, in intervalul 10 - 15 iulie 2019.

Peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate au echipamente invechite

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate acasa l-au instalat acum mai bine de 5 a.

Atu Tech: peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate acasa au echipamente invechite

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate acasa l-au instalat acum mai bine de 5 ani, conform unui sondaj comandat de Atu Tech A2T. ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, potrivit cifrei de afaceri.

Ambasadorul Romaniei la Londra, precizari extrem de importante pentru romanii din Marea Britanie: Cum se va intra in UK dupa Brexit si care este viziunea britanicilor despre noi (VIDEO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a explicat, in direct pe B1TV, ca politicienii din Marea Britanie se folosesc de libera circulatie pentru a obtine diferite concesii din partea UE, avand in vedere c.

Gabriela Firea despre vinieta pentru Bucuresti: Voi veni cu un proiect imbunatatit dupa 1 octombrie, unde vor exista si exceptii pentru cei care nu pot sa inmatriculeze aici

Primarul Gabriela Firea a declarat ca va imbunatati proiectul care vizeaza introducerea vinietei pentru autoturismele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti-Ilfov, interdictia masinilor sub Euro 3 de a intra in centrul Capitalei si taxa de acces pentru cele Euro 3, dupa finalizarea perioadei de dezbatere publica. Mai exact, Gabriela Firea a declarat ca va tine cont de parerile cetatenilor, si de exemplu, cetatenii care stau cu chirie si nu isi pot face buletin de Bucuresti sau au achizitionat masina in leasing de la o firma din alt judet, ar putea fi exceptii de la plata vinietei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )