Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

B1 B1,
Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

A fost aleasa Miss World 2016. Reprezentanta statului Puerto Rico a reusit sa obtina coroana in cadrul competitiei desfasurate in Statele Unite, potrivit B1TV. Este cel de-al doilea trofeu din. continuă pe B1

FOTO O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, in varsta de 19 ani, a castigat duminica titlul de Miss World 2016, in cadrul celei de-a 66-a editii a concursului desfasurat in Statele Unite, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro.

Vodafone Romania este cea mai rapida retea mobila

Vodafone Romania a fost desemnata de catre Ookla Cea mai rapida retea mobila din Romania. Datele colectate de catre Ookla arata ca reteaua Supernet 4G+ ofera cele mai mari viteze de download si de upload, precum si cea mai mica latenta in transmiterea datelor, se arata intr-un comunicat de presa al Vodafone.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara, PrivatBank

Ucraina a declarat luni insolventa celei mai mari banci din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata ca singura solutie pentru protejarea banilor a 20 de milioane de clienti ucraineni si a sistemului financiar al tarii, relateaza Reuters.

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Halep poate fi votata pentru cea mai frumoasa tinuta sportiva din 2016: echipamentul de la Madrid a facut furori

Simona Halep a terminat 2016 pe locul 4 mondial, insa poate prinde prima pozitie intr-un top in care se bate cu jucatoare precum Kerber si Serena Williams.

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata.

Cea mai aglomerata ruta aeriana este intre Seul si o insula de care probabil nu ati auzit: motivele pentru care foarte multi oameni vor sa ajunga acolo FOTO

Care credeti ca este cea mai populara ruta aeriana? De la New York la Los Angeles? Din Londra catre Paris? Poate de la Beijing la Shanghai? Niciuna dintre aceste varianate. in realitate, este Seul-Jeju, capitala insulei Jejudo din Coreea de Sud.

New Residence Bucuresti, cea mai mare investitie rezidentiala din sectorul 5, in 2016

Complexul New Residence Bucuresti, construit de fondul de investitii British Romanian Investment Partnership BRIP) este cea mai mai mare investitie rezidentiala realizata anul acesta in sectorul 5 al Capitalei, conform datelor furnizate de primaria sectorului, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )