Libnet.ro
UNICEF

15:00

Este oficial. A fost anuntata cea mai proasta veste despre vaccinul anti-COVID-19: Ne aflam in fata unui virus instabil genetic

Playtech Playtech,
Este oficial. A fost anuntata cea mai proasta veste despre vaccinul anti-COVID-19: Ne aflam in fata unui virus instabil genetic

Virgil Paunescu, cercetator si imunolog la institutul OncoGen, din Timisoara, a explicat pe intelesul tuturor faptul ca noul coronavirus a suferit diferite mutatii, ajungand la o tulpina mult mai agresiva decat cea initiala, pentru care se dezvolta vaccinurile. Vaccinurile anti-COVID-19 nu vor mai fi eficiente Veste extrem de trista pentru cetateni. Potrivit studiilor efectuate, apar . continuă pe Playtech

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Andreea Balan este cea mai fericita. Anuntul de ultima ora al artistei

Andreea Balan este in culmea fericirii in aceste zile. Nu s-a impacat cu George Burcea, nici nu si-a prezentat oficial noul iubit, care ar fi Tiberiu Argint, ci si-a marit numarul de urmaritori pe reteaua de socializare. Andreea Balan a ajuns la 1,4 milioane de urmaritori pe pagina personala de socializare. Andreea Balan, in culmea .

CORONAVIRUS |Germania inregistreaza cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi din ultimele 3 luni Ministrul Sanatatii: Acest lucru este foarte ingrijorator

Miercuri, Institutul Robert Koch RKI) din Germania a raportat cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi de infectare cu COVID-19 din ultimele trei luni, scrie DW. com Concret, 1. 226 de noi cazuri au fost.

Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Pandemia de coronavirus l-a tinut pe unul dintre cei mai mari actori romani departe de fiul sau cel mare. Cei doi nu s-au intalnit de cateva luni, iar revederea a fost una demna de imortalizat. Aceasta este cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a postat o fotografie recenta cu tatal sau .

Cea mai scumpa masca de protectie din lume! Este decorata cu 3.600 de diamante, iar pretul intrece orice imaginatie

O companie israeliana a creat cea mai scumpa masca de protectie din lume, care este decorata cu 3. 600 de diamante albe si negre si se vinde pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de dolari. Accesoriul are filtre de inalta protectie N99 si promite sa protejeze purtatorul impotriva virusului ucigas.

Cea mai buna inghetata de ciocolata, facuta in casa. Reteta este foarte simpla

Inghetata de ciocolata este unul dintre deserturile preferate ale verii, asadar este numai buna pentru o a o servi in perioada calda a anului. insa nu trebuie sa o mai cumparati de la magazin, deoarece o puteti face in casa, simplu si rapid. Iata, asadar, cum se prepara in casa inghetata de ciocolata si de .

Cea mai delicioasa prajitura cu capsune. Reteta simpla a gospodinelor

Prajitura cu capsune este un desert foarte simplu, pe care oricine il poate face in propria bucatarie. De asemenea, de mentionat este ca aceste capsune pot fi inlocuite cu succes cu zmeura, piersici sau oricare alte fructe va plac mai mult. Iata cum se prepara si care sunt ingredientele. Prajitura cu capsune Ingrediente 6 .

FLORIN CITU: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el, mentionand ca lucrul cel mai important este ca tara noastra sa reuseasca revenirea economica din trimestrul III si evitarea recesiuniii tehnice, cu un efort bugetar mai mic decat restul tarilor din UE.

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )