Libnet.ro
UNICEF

21:16

Eugen Teodorovici: Acordul cu partenerii internationali nu se rupe. La Bruxelles s-a decis ca avem acord

România Liberă România Liberă,
Eugen Teodorovici: Acordul cu partenerii internationali nu se rupe. La Bruxelles s-a decis ca avem acord

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat, vineri, ca acordul cu institutiile financiare internationale nu se rupe, ci se continua pana in septembrie, care a precizat ca marti s-a decis la Bruxelles ramanerea Romaniei in acordul cu Comisia Europeana. continuă pe România Liberă

Teodorovici: Acordul Romaniei cu FMI si CE continua

Acordul Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana continua, a anuntat, astazi pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in timp ce vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a declarat ca programul privind balanta de plati este deraiat, insa CE este gata sa discute din nou cu autoritatile romane, potrivit surselor din presa.

Eugen Teodorovici: TVA va fi redusa prin OUG sau in sesiune extraordinara a Parlamentului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, ca taxa pe valoarea adaugata va fi redusa inainte de sfarsitul acestui an. Intrebat cum se va face acest lucru, Eugen Teodorovici a precizat ca fie prin intermediul guvernului, prin ordonanta, fie prin parlament, in sesiune extraordinara. Modul in care aceste lucruri se vor intampla va fi o surpriza placuta pentru romani si neplacuta pentru cei care s-au opus intrarii in vigoare a Codului Fiscal, a spus ministrul de Finante. Declaratiile au fost facute la cateva ore dupa ce presedintele Iohannis a retrimis in Parlament Codul Fiscal, declinand promulgarea.

Eugen Teodorovici: Nu vad niciun motiv de a nu se promulga un astfel de Cod Fiscal (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca nu vede niciun motiv pentru a nu se promulga noul Cod Fiscal. Nu vad niciun motiv de a nu se promulga un astfel de Cod Fiscal, a spus Teodorovici,.

Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

Ministrul de finante Eugen Teodorovici a fost prezent vineri la o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal in Parlament. Din punctul.

Eugen Teodorovici: Motivele invocate de presedintele Iohannis nu au nicio justificare

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, a sustinut o conferinta de presa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala. Iata principalele declaratii.

Eugen Teodorovici: Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retrimita Codul fiscal in Parlament, despre ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica.

Eugen Teodorovici: Amanarea Codului fiscal are consecinte grave. Romania ar putea fi privata de cresterea economica pe care toti ne-o dorim (VIDEO)

Ministrul de Finate, Eugen teodorovici, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave. Acesta a mai subliniat ca Romania.

Klaus Iohannis, intrebat de Eugen Teodorovici daca va promulga Codul Fiscal: Vedem mai tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a intrebat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce noul ministru al Transporturilor a depus juramantul de investitura, daca va promulga sau nu Codul Fiscal.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )