Libnet.ro
UNICEF

17:30

Eugen Tomac: Peste patru ani vom putea avea o autostrada care va pleca de la Targu-Mures si se va opri la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac: Peste patru ani vom putea avea o autostrada care va pleca de la Targu-Mures si se va opri la Chisinau

Liderul PMP Eugen Tomac a explicat miercuri, la Adevarul Live, ca si-ar dori ca la finalul viitorului mandat in Parlament, in urma formatiunii sale sa ramana o autostrada care sa plece din Targu-Mures si sa se opreaca la Chisinau. Avem obligatia sa conectam toata Moldova la Uniunea Europeana prin infrastructura moderna, a explicat Tomac. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac: Relatia dintre stat si biserica trebuie tratata cu foarte multa responsabilitate. Sa nu le lasam teren liber populistilor pentru ca putem avea o problema serioasa in societate (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca, mai ales in aceasta perioada extrem de dificila, relatia dintre stat si biserica ar trebui sa fie una extrem de echilibrata si bazata pe comunicare pentru a nu se.

Eugen Tomac cere un minister in viitorul Guvern: Ori ne punem la masa si suntem un partener respectat, ori ne vedem in Opozitie

Liderul PMP Eugen Tomac a vorbit marti la Adevarul Live despre sansele partidului la alegerile parlamentare, explicand ca PMP are cel mai loial electorat si ca nu va avea probleme in a trece pragul. Tomac a explicat apoi ca formatiunea sa nu isi mai doreste sa ramana in Opozitie si ca si-ar dori un minister in viitorul guvern liberal. Totodata, acesta a recomandat formarea unui minister pentru inovare, digitalizare si inteligenta artificiala.

EUGEN TOMAC: Parteneriatul dintre stat si Biserica nu trebuie afectat prin masuri absurde sau interpretat gresit

Presedintele PMP, Eugen Tomac, subliniaza ca parteneriatul dintre stat si Biserica nu trebuie afectat prin masuri absurde sau interpretat gresit, mai ales in prezent cand este nevoie de solidaritate si actiune comuna.

Eugen Tomac: E disperare mare in sediul unor partide. Prin urmare, au dat drumul la aparatul de dezinformare

Eugen Tomac critica ultimele sondaje anuntate cu cateva zile inainte de alegerile parlamentare precizand ca sunt rezultatul aparatului de dezinformare, menit sa loveasca in PMP. Campania de manipular.

Eugen Tomac: E disperare mare in sediul unor partide. Prin urmare, au dat drumul la aparatul de dezinformare

Eugen Tomac critica ultimele sondaje anuntate cu cateva zile inainte de alegerile parlamentare precizand ca sunt rezultatul aparatului de dezinformare, menit sa loveasca in PMP. Campania de manipular.

Eugen Tomac: Ultima prostie spusa aseara de Ponta ma face sa rad cu hohote. Orice ati face tot 4%, ca la locale, veti lua

Eugen Tomac, liderul PMP, areactionat cu o replica acida, luni dimineata, la adresa lui Victor Ponta, care a declarat duminica seara daca viitorul guvern va depinde de voturile UDMR pentru a fi votat in.

Eugen Tomac: Romanii trebuie sa aiba libertatea de a trece pragul bisericilor oricand doresc

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca, asa cum au dreptul zilnic sa mearga sa cumpere paine, romanilor ar trebui sa le fie garantat si dreptul de a intra in biserica oricand doresc pentru a aprinde o lumanare.

Eugen Tomac: Biserica trebuie pastrata deschisa si implicata in procesul de combatare a efectelor pandemiei

Eugen Tomac, liderul PMP, a postat duminica pe pagina personala de Facebook un mesaj in care militeaza la o relatie mai buna intre stat si Biserica, mentionand ca Biserica trebuie pastrata deschisa si.

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Evolutia numarului de someri in ultimii patru ani, in Romania

Pentru ca alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, Wall-Street. ro a analizat evolutia numarului de someri din ultimii patru ani, din Romania. Pe termen lung, somajul capata valente neplacute, atat la nivel economic, cat si la plan individual,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )