Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani, dupa ce atins pentru scurt timp un maxim istoric de 3. 000 de dolar pe unitate, relateaza MarketWatch. continuă pe Wall-Street Ro

Bitcoin urmeaza sa aiba cea mai grava scadere saptamnala din ultimii 2 ani (WSJ Market Data Group)

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani, dupa ce atins pentru scurt timp un maxim istoric de 3. 000 de dolar pe unitate, relateaza MarketWatch, citata de News. ro.

Bitcoin urmeaza sa aiba cea mai grava scadere saptamanala din ultimii 2 ani (WSJ Market Data Group)

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani, dupa ce atins pentru scurt timp un maxim istoric de 3. 000 de dolar pe unitate, relateaza MarketWatch, citata de News. ro.

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu este de competenta mea sa vorbesc despre evolutiile guvernamentale. Liviu Dragnea este cel mai in masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate face evaluari ale evolutiilor guvernamentale, cel mai in masura sa faca acest lucru fiind seful PSD, Liviu Dragnea.

Galaxy S8 este cel mai bun telefon de pe piata, conform unei autoritati importante din SUA

Galaxy S8 si Galaxy S8+ tocmai au fost certificate de catre Consumer Review ca fiind cele mai bune telefoane de pe piata la ora actuala. Oautoritate importanta de certificare a calitatii smartphone-urilor pornind de la experientele descrise de utilizatori cu acele dispozitive a publicat de curand cel mai nou top al sau de mobile. Acel [].

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Cel mai cautat aquapark din Transilvania, luat cu asalt de turisti. Cum se vor elimina cozile de la intrare

La aproape un an de la inaugurare, Aquaparkul Nymphaea din Oradea a devenit cel mai cautat aquaparc de distractie din Transilvania, in detrimentul celor de dincolo de granita, din Ungaria.

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Un pin din SUA, cu varsta de 5.067 de ani, cel mai longeviv organism de pe planeta datat cu exactitate

O echipa de cercetatori din Statele Unite tine o evidenta, numita Lista Vechimii, in care sunt mentionati arborii stravechi datati in mod oficial. Printre acestia se numara un smochin din Sri Lanka, ce are cel putin 2. 222 de ani, un chiparos patagonez din Chile, de 3. 627 de ani, la fel de vechi ca monumentul Stonehenge. Insa, cel mai batran copac de pe lista, un pin apartinand aceleiasi specii, Pinus longaeva, din aceeasi zona, are, conform datarilor, 5. 067 de ani, fiind in viata pe vremea cand egiptenii din Antichitate au inceput sa ridice piramidele.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )