Libnet.ro
UNICEF

15:31

Euroins anunta ca a platit cu 26% mai multe despagubiri in primul semestru, dar valoarea medie a daunei RCA a scazut

Adevărul Adevărul,
Euroins anunta ca a platit cu 26% mai multe despagubiri in primul semestru, dar valoarea medie a daunei RCA a scazut

Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA a raportat pentru 30 iunie 2020 o crestere cu 8% a numarului de polite vandute in prima jumatate a anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2019. continuă pe Adevărul

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1.

Dan Petrescu, despre meciul cu Dinamo Zagreb: Au de 100 de ori mai multe sanse ca noi sa se califice

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Dinamo Zagreb are de 100 de ori mai multe sanse de calificare in fata celor de la CFR Cluj, in turul doi preliminar al Champions League.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Mohamed Iman Mustafa, criminalul care si-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cutit intr-o statie de autobuz din Cluj

Ioana Valentina Catargiu este numele asistentei medicale ucise in Cluj-Napoca de catre iubitul sau. Mohamed Iman Mustafa a facut o criza de gelozie cand a aflat ca tanara voia sa se desparta de el. Cei doi sunt originari din Suceava si s-au mutat la Cluj in urma cu cativa ani. Agresorul si-a asteptat victima intr-o statie de autobuz unde a injunghiat-o de mai multe ori.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

ALERTA la Spitalul Floreasca din Capitala! 2 sectii au fost deja inchise dupa ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Situatie alarmanta la Spitalul Floreasca din Capitala. Doua sectii sunt inchise ca urmare a faptului ca mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv pentru coronavirus. intre timp, apar acuzatii dure din partea rudelor angajatilor spitalului care sustin ca cei din conducere ar fi ascuns rezultatul pozitiv al unui pacient.

Cu cele mai multe cazuri noi si sambata, Bucurestiul se apropie de 9.500 de imbolnaviri. Cum arata situatia pe judete

Dintre cele 1. 189 de cazuri noi de COVID-19 anuntate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, Bucurestiul are 165 si a inregistrat si astazi mai multe imbolnaviri nou-depistate decat orice alt judet din.

Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Timis, iar pe locul trei se claseaza judetul Iasi.

Sora lui Kim Jong-un va prelua Coreea de Nord? Dictatorul ar fi in coma, iar Kim Yo-jong ocupa tot mai multe functie-cheie

Potrivit expertilor militari si specialistilor in politica internationala, Kim Yo-jong 32 de ani), sora dictatorului nord-coreean, ar putea deveni un dictator si mai de temut decat fratele sau, noteaza New.

Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se afla in continuare pe prima pozitie in topul zonelor cu cel mai mare numar ce noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor GCS. 140 de bucuresteni s-au infectat cu noul coronavirus in numai o zi, iar numarul total imbolnavirilor Covid-19 a ajuns, luni, la 9.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )