Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Romania - cea mai mare scadere economica din UE, pe trimestrul II comparativ cu trimestrul I

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania - cea mai mare scadere economica din UE, pe trimestrul II comparativ cu trimestrul I

Romania a inregistrat o scadere economica de 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014 fata de primele trei luni ale aceluiasi an, aceasta fiind cea mai abrupta cadere a produsului intern brut din toate cele 28 de tari membre UE, a anunta joi Biroul european de statistica Eurostat. Spre comparatie, in trimestrul al doilea al anului 2014 comparativ cu primele trei luni, vecinii nostri din UE au fost pe crestere: Ungaria cu +0,8%, iar Bulgaria a avut +0,5%. Si alte state UE foste comuniste au avut crestere economica: Polonia +0,6%), Letonia +1%), Lituania +0,7%), Estonia +0,5%), Slovacia +0,6%). continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania, cea mai abrupta scadere economica din UE, pe trimestrul al doilea comparativ cu primele trei luni din 2014

Scaderea PIB-ului cu 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014, fata de primele trei luni ale aceluiasi an, reprezinta cea mai abrupta cadere a PIB-ului din toate cele 28 de tari membre UE, a anuntat joi.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Romania a reintrat in recesiune tehnica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa ce a inregistrat contractii economice in ambele trimestre ale acestui an. Romania a inregistrat cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru.

Romania reintra in RECESIUNE tehnica. PIB SCADE cu 1% fata de trimestrul I, cresterea anuala s-a diminuat semnificativ

Romania a reintrat in recesiune tehnica, avand doua trimestre consecutive de contractie a PIB, cu cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru al anului, de -1%, potrivit datelor publicate de.

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

Economia Japoniei, in cel mai mare declin din 2011

Japonia a suferit, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai mare contractie economica din ultimii trei ani, din cauza cresterii TVA, masura ce a dus la scaderea brusca a cheltuielilor de consum.

PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Economia Greciei s-a contractat cu 0,2% in trimestrul al doilea din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai redus declin din ultimii sase ani, conform Oficiului de Statistica de la Atena ELSTAT).

Tigrul Europei a reintrat in recesiune. Romania are doua trimestre consecutive de scadere economica, dupa revizuirea evolutiei din primul trimestru

Economia romaneasca a reintrat in recesiune tehnica, avand doua trimestre consecutive de scadere a Produsului Intern Brut PIB), arata datele Eurostat. Economia a scazut cu 1% in trimestrul al doilea fata de cel precedent, dar si datele privind evolutia economica din primul trimestru au fost revizuite, astfel ca avansul raportat initial de 0,2% fata de ultimul trimestru din 2014 a fost, de fapt, o scadere de 0,2%.

Eurostat: Romania a inregistrat, in iulie, a doua rata anuala a inflatiei din UE, de 1,5%

Austria si Romania au fost, in luna iulie 2014, tarile cu cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana 1,7%, respectiv 1,5%), un nivel mai mult decat dublu fata de cel inregistrat la nivelul UE 28, unde preturile au inregistrat o crestere anuala de 0,6%, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )