Libnet.ro
UNICEF

07:15

Economia Japoniei, in cel mai mare declin din 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Japoniei, in cel mai mare declin din 2011

Japonia a suferit, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai mare contractie economica din ultimii trei ani, din cauza cresterii TVA, masura ce a dus la scaderea brusca a cheltuielilor de consum. continuă pe Ziarul Bursa

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

Cum isi bate joc Guvernul de cel mai mare proiect stiintific realizat vreodata in Romania: laserul de la Magurele, izolat de lumea civilizata de drumurile impracticabile. Doi ani cu zero rezultate

La Magurele, in apropiere de Bucuresti, se afla in plina constructie platforma care va gazdui cel mai puternic laser din lume, unul dintre cele mai importante proiecte internationale derulate de tara noastra. Cu toate acestea, infrastructura rutiera pana la locul ce se doreste a deveni un cluster tehnologic lasa mult de dorit. In urma cu doi ani, HotNews. ro scria despre drumurile de acces dezastruoase precum Centura Sud, o sosea esentiala, dar ramasa nemodernizata mai bine de un sfert de secol. De atunci si pana acum situatia a ramas la fel, cu o singura deosebire: atunci inca mai existau sperante si contracte de lucrari semnate, azi nu mai sunt nici acestea dupa ce, pe final de mandat, Dan Sova a reziliat contractele. Drumurile sunt extrem de proaste. Imaginea pe care le-o oferim colaboratorilor din strainatate care vin la noi este dezastruoasa - Nicolae Zamfir, directorul ELI-NP. Vezi in articol o analiza HotNews. ro despre cum a ajuns Centura Sud a Capitalei sa fie lasata de izbeliste si de ce sunt sanse minime ca in urmatorii ani sa circulam pe ea civilizat.

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana

Rezultate peste asteptari au fost raportate,miercuri seara, de E. ON si Swiss Life Holding. Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, transmite Bloomberg, preluat de Mediafax.

Real Madrid, cel mai scump 11 din istoria fotbalului

Supercupa Europei a fost un meci de lux anul acesta. in intalnirea cu FC Sevilla, Real Madrid a aliniat cel mai scump 11 din istoria fotbalului- 457,5 milioane de euro valoreaza echipa lui Ancelotti.

Germanul Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala

Atacantul german Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala, a anuntat, luni, Federatia Germana de Fotbal. intr-un comunicat de pe site-ul oficial al.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Cel mai mare producator de PC-uri vinde acum mai multe tablete si telefoane decat computere clasice

Piata PC-urilor scade, asta nu mai e o stire si nici un secret, dar unul dintre cei mai mari producatori a reusit sa schimbe la timp directia. in prezent, vinde mai multe dispozitive mobile decat PC-uri.

REVISTA PRESEI: Eram la o nunta. S-au dat artificii: bum, bum, bum... Mi-am bagat sotia, cu rochia ei de nasa, sub mine, in cel mai mare noroi

Adevarul vorbeste despre arma Rusiei in lupta cu occdentul. Gandul scrie despre viata dupa Afganistan a unui medic militar roman. Capital anunta ca fiscul sta cu ochii pe net. Evenimentul Zilei trateaza subiectul manipularii din studioul Antenei 3 dupa modelul OTV. Hotnews scrie despre libertatile pentru care s-a plimbat Mircea Badea. Ziare. com spune ca dreapta europeana impinge comunistii pro-rusi la putere. Iar ProSport anunta ca Steaua l-a luat pe Breeveld in timpul meciului cu CFR Cluj si il trece pe lista UEFA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )