Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eveniment astral rar vizibil din Romania. Planeta Marte se apropie la cea mai mica distanta din ultimii 11 ani de Terra

Antena3 Antena3,
Eveniment astral rar vizibil din Romania. Planeta Marte se apropie la cea mai mica distanta din ultimii 11 ani de Terra

De cateva saptamani distanta dintre cele doua planete se micsoreaza, iar in 30 mai au loc atat o aliniere, cat si o apropiere. Acest lucru inseamna ca Soarele,. continuă pe Antena3

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri.

Planeta Marte iese din era glaciara: Ce spun oamenii de stiinta

Planeta Marte trece prin schimbari climatice ciclice. Potrivit unui studiu publicat de revista Science, Planeta Rosie e pe cale sa iasa din era glaciara, care si-a atins apogeul in urma cu 370. 000 de.

Firma Gemedica a aparut si in trecut in scandaluri legate de sistemul medical din Romania: Compania, controlata de apropiatii fostului primar Sorin Oprescu

Nu este pentru prima data cand numele firmei Gemedica apare in scandalurile legate de sistemul medical din Romania. Compania a captat atentia presei inca de acum sase ani, cand.

Firma Gemedica a aparut si in trecut in scandaluri legate de sistemul medical din Romania: Compania, controlata de apropiatii fostului primar Sorin Oprescu (VIDEO)

Nu este pentru prima data cand numele firmei Gemedica apare in scandalurile legate de sistemul medical din Romania. Compania a captat atentia presei inca de acum sase ani, cand.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

Vesti bune pentru soferi: Primul giratoriu suspendat din Romania este deschis circulatiei (VIDEO)

Inaugurat acum o luna cu mare fast, primul giratoriu suspendat din Romania a fost deschis acum si pentru soferi! Este vorba despre pasajul suprateran aflat la intersectia dintre Ploiesti si Paulesti.

Dezvaluiri incredibile despre planeta Marte! Cercetatori: Tocmai iese dintr-o era glaciara!

Marte este o planeta care trece periodic prin schimbari climatice si care se afla pe cale sa iasa dintr-o lunga era glaciara care a atins apogeul in urma cu 370. 000 de ani, conform unui studiu publicat i.

in timp ce bacteriile ucigase invadau spitalele din Romania, demnitarii si medicii se tratau in strainatate

Un ministru, doi secretari de stat si disrectorului unuia dintre cele mai mari si cunoscute spitale din tara au ales sa se trateze in strainatate de afcetiunile de care sufereau. in acest timp, in Romania, mureau oameni din cauza infectiilor din spitale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )