Libnet.ro
UNICEF

14:15

Exces de putere. Cum se uita Klaus Iohannis in calendar

Antena3 Antena3,
Exces de putere. Cum se uita Klaus Iohannis in calendar

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere modul in care Klaus Iohannis intelege sensul cuvantului de indata. Cum se uite Klaus Iohannis in calendar. Exista si o expresie. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

Ce s-a intamplat la nunta lui Klaus Iohannis. Dezvaluirea facuta de o ruda a cuplului prezidential

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut in timpul facultatii. Citeste si: Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis Pentru Klaus a fost dragoste la prima vedere. Carmen s-a indragostit.

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Cinci legi importante au fost promulgate

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 4 ianuarie a. c. , mai multe decrete. Printre acestea, acte normative privind domeniul achizitiilor si protectia sociala a persoanelor concediate. -Decret pentru.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Au fost ELIBERATI DIN FUNCTIE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a 24 de judecatori si procurori, potrivit unui comunicat de presa al Admninistratiei Prezidentiale. Iata, mai jos,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )