Libnet.ro
UNICEF

20:00

Explozie puternica in Turcia. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in Turcia. Sunt mai multe victime

12 persoane au fost ranite in explozia unei bombe la trecerea unui vehicul de politie marti la Mersin, un important oras port in sudul Turciei, informeaza Reuters si AFP, citand canale de. continuă pe Antena3

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea.

Cum sa ingrijesti muscatele peste iarna ca sa aiba cat mai multe flori

Muscatele au nevoie de ingrijire speciala peste iarna, chiar daca sunt considerate plante rezistente. Persoanele care iubesc muscatele trebuie sa stie ca se pot bucura de flori bogate primavara,.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca tara noastra nu accepta propuneri care conduc catre o Europa cu doua sau mai multe viteze sau catre o Europa a cercurilor concentrice, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunciat de presa.

Atac cu bomba intr-o statiune turistica din Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

Un atac cu bomba a avut loc marti, in statiunea turistica turceasca Mersin, situata in sudul tarii, intre Antalya si Alanya, potriviteuronews. com. Potrivit presei locale, 12 persoane.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea. Pe 11 noiembrie ar fi implinit 69 de ani. Anca Florea, unul dintre cei mai importanti critici muzicali din.

Proprietar de hotel: Este un boom turistic in Bucuresti. Turistii vin pentru ca mancarea si bautura sunt mai ieftine

Bucuresti este tot mai cautat de straini pentru city break-uri, nu doar in weekend, ci si in cursul saptamanii, spune un investitor in Centrul Vechi, care subliniaza ca turismul este in floare in Capitala.

Trei cutremure s-au produs in mai putin de 12 ore in judetul Buzau

Un alt cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade s-a produs, sambata, in judetul Bazau, fiind localizat la o adancime de peste 140 de kilometri. Acesta este al treilea seism inregistrat in zona respectiva in mai putin de 12 ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )