Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sa facem si sa nu facem cand este ger. Cele mai populare mituri au fost demontate

Antena3 Antena3,
Ce sa facem si sa nu facem cand este ger. Cele mai populare mituri au fost demontate

Exista multe mituri legate de ger de care multa lume tine cont, insa specialistii spun ca majoritatea nu sunt tocmai adevarate. Mit: Nu ar trebui sa alergati in frig. De fapt, la temperaturi scazute,. continuă pe Antena3

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Greselile pe care le facem cand punem verbele la mai mult ca perfect

Ana Iorga a vorbit, luni, la Pe cuvant despre o greseala facuta de multi romani cand pun verbele la mai mult ca perfect. Este un timp al modului indicativ pe care il folosim foarte frecvent si, uneori,.

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major.

Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Una din cele mai neplacute experiente este sa fii manipulat de alti oameni. De cele mai multe ori, nu iti dai seama deloc ce se intampla pana cand ai facut ceva la care nu te asteptai sa o faci. Manipulatorii nu au.

Satul cu cele mai mici temperaturi. Scolile se inchid la -52 de grade, iar masinile sunt lasate nonstop cu motorul pornit

Oymyakon este un sat din Rusia care este cunoscut pentru un singur lucru: temperaturile atinse sunt cele mai scazute din toate asezarile umane. in ianuarie, temperaturile ajung la -50 de grade, dar aceasta este o.

Irlandezii golesc magazinele, iNGROZITI de furtuna Emma: Vin cele mai mari zapezi din 1982 incoace

Irlandezii golesc magazinele intr-un ritm ametitor, pregatindu-se pentru furtuna Emma, care va aduce, conform prognozelor, cele mai importante caderi de zapada inregistrate in aceasta tara din 1982,.

FOTO Roger Federer si Serena Williams au castigat Oscarurile in sport! Alte doua jucatoare de tenis au fost nominalizate la cele mai importante premii ale anului

Roger Federer si Serena Williams au castigat cele mai importante premii acordate in sport, la gala Laureus Sport Awards 2018.

FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Peste 27 de milioane de lei vor costa lucrarile de reabilitare ale Palatului Baroc,unul din cele mai valoroase edificii construite in stil baroc pe teritoriul Romaniei. Lucrarile se vor finaliza in 2020.

Laura Codruta Kovesi: De la preluarea mandatului de procuror sef, DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, la CSM, ca de la preluarea mandatului sau DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei. Ca si chestiune.

Atentie! Acestea sunt cele mai manipulatoare zodii!

Acestea sunt semnele zodiacale cunoscute ca fiind cele mai manipulatoare cu putinta. Daca ai de-a face cu unul sau mai multi avand aceste semne, fii mai atent daca si cum esti facut din vorbe, convins si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )