Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia Regala participa la evenimentele organizate la Iasi de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Familia Regala participa la evenimentele organizate la Iasi de Ziua Nationala a Romaniei

La Iasi, evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei au loc in prezenta Familiei Regale a Romaniei. Mii de ieseni se afla duminica, 1 Decembrie, in Piata Palatului Culturii, acolo unde au debutat, incepand cu ora 09. 00, manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

ZIUA ROMANIEI. in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

In jur de 60. 000 de oameni sunt asteptati, duminica, la manifestarile organizate de Ziua Nationala in Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregatit un program variat, derulat in cadrul Festivalului de.

in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

In jur de 60. 000 de oameni sunt asteptati, duminica, la manifestarile organizate de Ziua Nationala in Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregatit un program variat, derulat in cadrul Festivalului de Romania, noteaza Agerpres. Suntem pregatiti, la fel ca in fiecare an, sa primim toti cetatenii care vin sa se simta bine de Ziua Nationala la Alba Iulia. Asteptam in jur de 60. 000 de persoane, a declarat viceprimarul cu atributii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul.

Ziua Nationala, sarbatorita cu fast in toata tara! Cum s-au bucurat romanii in Timisoara, Sibiu, Iasi, Craiova sau Buftea (VIDEO)

Ziua Nationala a fost sarbatorita cu fast in toata tara. Zeci de mii de romani au urmarit cu emotie si entuziasm paradele organizate in marile orase, informeaza B1 TV. inarmati cu stegulete si.

Camerata Regala la Liege, de Ziua Nationala a Romaniei

Pe 1 Decembrie, Camerata Regala va reprezenta Romania la Liege - Belgia, in cadrul Festivalului International de Arta Europalia, printr-un concert extraordinar, prilejuit de Ziua Nationala a Romaniei. Intitulat Rapsodiile Romane Rhapsodies roumaines), concertul va reuni creatiile unora dintre cei mai importanti compozitori romani.

VIDEO Parada de Ziua Nationala s-a incheiat, dupa defilarea a mii de militari si sute de mijloace tehnice

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. 35 Parada s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis s-a dus sa dea mana cu mai multi spectatori care au asistal la eveniment si le-a urat La multi ani de Ziua Romaniei. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date.

LIVEVIDEO Parada de Ziua Nationala a inceput. Participa peste 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date in jur de 60. 000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala.

Parada Militara la Bucuresti, in prezenta presedintelui, cu 4.000 de militari si 200 de mijloace tehnice, de Ziua Nationala. Ce restrictii sunt in Capitala

Aproximativ 4. 000 de militari cu 200 de mijloace tehnice participa, duminica, la Parada Militara Nationala organizata de Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

Custodele Coroanei sarbatoreste Ziua Nationala la Iasi

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, sarbatoreste anul acesta Ziua Nationala la Iasi, in semn de omagiu adus strabunicilor ei, Regele Ferdinand intregitorul si Regina Maria.

Cum e sarbatorita Ziua Nationala in lume

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, va fi sarbatorita si anul acesta printr-o serie de evenimente culturale organizate de reprezentantele Institutului Cultural Roman din strainatate. Concerte, expozitii, proiectii de film, spectacole de teatru sunt cateva dintre manifestarile oferite publicului cu ocaziaZileiNationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )