Libnet.ro
UNICEF

18:00

Faze tari:Acest pescar prinde cele mai hidoase creaturi; Cainele care se crede om si s-a asezat in fund pe scaun, intr-un tren. Cine se afla langa el; Ca in filmele de comedie! Ce a facut o prostituata pentru a ramane gravida

Hotnews Hotnews,
 Faze tari:Acest pescar prinde cele mai hidoase creaturi; Cainele care se crede om si s-a asezat in fund pe scaun, intr-un tren. Cine se afla langa el; Ca in filmele de comedie! Ce a facut o prostituata pentru a ramane gravida

Bucuria nespusa a unui panda care a primit un om de zapada la ZOO din Toronto. Ce face cand il vede. Un panda de la Gradina Zoologica din Toronto, Canada, a fost filmat in timp ce se juca cu noul sau prieten: un om de zapada. Ingrijitorii lui Da Mao un om de zapada pentru a. Baietelul terapeut. La doar 11 ani, vinde sfaturi. la metrou. Un pusti, de 11 ani, a avut o idee inedita, pe care presa o prezinta in ultimele zile. Ce s-a gandit baiatul sa faca in timpul liber? Ciro Ortiz s-a gandit ca, pentru cei care nu au bani sau timp pentru un. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari pentru serile de sarbatoare VIDEO

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. in aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de voiaj ale CFR Calatori.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. In aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finaul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii. Cand va fi difuzat ultimul episod

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finalul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Draga Mosule, lasa o bicicleta noua sub bradut si am sa-ti dau antidotul la otrava din paharul tau de lapte! Cele mai tari bancuri cu Mos Craciun

Mos Craciun nu este doar actorul principal al celor mai frumoase amintiri de iarna ale copilariei noastre, al povestilor si legendelor, ci si eroul principal al numeroaselor bancuri si glume la care nu te poti opri din ras.

Cele mai tari bancuri despre presedinti. Cat costa o convorbire telefonica din Iad in Romania

Presedintii de stat sunt adesea protagonistii unor glume sau bancuri care circula pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite bancuri despre presedinti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )