Libnet.ro
UNICEF

18:30

Federatia Elevilor din Romania dezaproba solicitarea ca anul scolar sa inceapa pe 16 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Federatia Elevilor din Romania dezaproba solicitarea ca anul scolar sa inceapa pe 16 septembrie

Federatia Elevilor din Romania FER) dezaproba solicitarea premierului Viorica Dancila catre ministrul Educatiei privind inceperea noului an scolar pe 16 septembrie, ca un sacrificiu in favoarea firmelor de turism, in ciuda faptului ca data inceperii cursurilor a fost fixata prin ordin de ministru pe 9 septembrie, au informat miercuri reprezentantii organizatiei. continuă pe Hotnews

Federatia Elevilor din Romania nu este de acord cu cererea Vioricai Dancila

Federatia Elevilor din Romania nu este de acord cu cererea premierului Viorica Dancila catre ministr.

Federatia Elevilor din Romania nu este de acord cu cererea Vioricai Dancila ca anul scolar sa inceapa in 16 septembrie

Federatia Elevilor din Romania nu este de acord cu cererea premierului Viorica Dancila catre ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca anul scolar sa inceapa in 16 septembrie, si nu in 9 septembrie, cum este stabilit, considerand aceasta propunere absurda si lansata cu total dezinteres fata de elevii din intreaga tara,.

STRUCTURA ANUL SCOLAR 2019-2020. Cand incepe de fapt scoala. Rasturnare de situatie in privinta vacantei de vara

Premierul Viorica Dancila cere schimbarea datei de incepere a scolii. Si vrea sa le ofere elevilor o saptamana in plus de vacanta.

Doar jumatate dintre farmaciile din Romania s-au inscris in Sistemul national de verificare a medicamentelor

Aproximativ 5. 000 dintre cele 10. 000 de farmacii din Romania sunt inregistrate in Sistemul national de verificare a medicamentelor, desi acest proces ar fi trebuit deja finalizat, a declarat luni presedintele Organizatiei de Serializare a Medicamentelor din Romania, Dan Zaharescu.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Doar 17 copii figureaza pe site-ul Politiei Romane ca fiind disparuti din Romania, dintre care 7 baieti si 10 fete. Cel mai vechi caz este cel al lui Burcsa Csaba, care avea la momentul disparitiei varsta d.

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de.

ANALIZA AUTOVIT: Creste numarul masinilor achzitionate din Romania

Piata auto din Romania s-a revigorat constant in ultimii cinci ani, iar ultima analiza realizata de platforma online Autovit. ro, pe baza informatiilor furnizate de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, arata din nou cifre record pentru prima jumatate a acestui an, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Seful Dacia explica piata auto din Romania: Asediu al rablelor

In prezent, Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Iar cel care conduce grupul in prezent, pe plan local, a explicat in detaliu ce impact poate avea asupra tarii. Christophe Dridi,.

Reuters scrie despre situatia din Romania: CCR respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Situatia tensionata din Romania de dupa tragedia de la Caracal in care doua tinere au fost ucise brutal fara ca autoritatile sa faca ceva pentru a le salva a adresat si atentia presei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )