Libnet.ro
UNICEF

21:15

O femeie din Baia Mare a gasit un bebelus aruncat la gunoi, l-a luat acasa, l-a spalat si i-a dat sa manance

Antena3 Antena3,
O femeie din Baia Mare a gasit un bebelus aruncat la gunoi, l-a luat acasa, l-a spalat si i-a dat sa manance

O femeie din Baia Mare a gasit, seara trecuta, un bebelus aruncat la gunoi, pe o strada din oras, langa un tomberon, l-a luat acasa, l-a spalat si i-a dat sa manance. Apoi, femeia a sunat la 112 si a anuntat Politia. continuă pe Antena3

inca un bebelus a fost abandonat langa un tomberon din Baia Mare. Politia ii cauta parintii

Dupa bebelusul de patru luni din Bucureti, un alt bebelus a fost gasit abandonat langa un tomberon. De data aceasta insa, micutul a fost descoperit in spatele unui imobil de pe strada Horea din Baia Mare.

Incendiu puternic intr-un bloc din Baia Mare. O femeie a murit, iar alte 46 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit in dimineata zilei de sambata, 2 ianuarie intr-un bloc din Baia Mare. Flacarile au cuprins o garsoniera, locuinta in care se afla si o femeie de 88 de ani care a decedat. Flacarile.

O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Baia Mare FOTO

O femeie de 88 de ani a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit, sambata dimineata, intr-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsoniera, unde a fost gasita batrana decedata, iar scara blocului a fost inundata de fum.

BAIA MARE: O femeie a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu

O femeie de 88 de ani a murit si alte 46 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit, sambata dimineata, intr-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsoniera, unde a fost gasita batrana decedata, iar scara blocului a fost inundata de fum, scrie News.

Baia Mare: Bebelus abandonat langa un tomberon, salvat de o femeie care l-a dus acasa, l-a ingrijit si a sunat la politie

Un bebelus abandonat pe strada, langa un tomberon, in municipiul Baia Mare, a fost salvat de o femeie care l-a dus acasa dupa care a alertat politia, a informat, marti, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Incendiu de amploare la Baia Mare. O femeie a murit si 50 de persoane au fost evacuate

O femeie a murit si aproape 50 de persoane au fost evacuate, dupa ce un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata intr-un bloc din orasul Baia Mare.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

O femeie din Suceava a castigat Marele Premiu la Loto 649. A incasat peste 1,46 de milioane de euro

Marele premiu la Loto 6 din 49, in valoare de peste 1,46 milioane de euro, a fost castigat pe 6 decembrie. O femeie din Suceava si-a adjudecat suma, jucand un bilet dedoar 33,5.

Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Sunt oameni care schimba lumea prin gesturi mici. Iar saptamana aceasta, la Romania Oamenilor Frumosi va propunem sa cunoasteti cativa dintre ei. Adela Balea este prima femeie din tara angajata la pompieri pe PREVENIREA INCENDIILOR. A intampinat numeroase piedici in cadrul sistemului pentru ca era femeie. Ba mai mult, a fost nevoita sa renunte la slujba cativa ani mai tarziu pentru ca nu era lasata sa avanseze. Desi la 20 de ani isi dorea sa fie profesoara, destinul a facut ca acum, la 60 de ani, sa ajunga sa predea chimia. Are si un sfat pentru tinerii de azi: sa munceasca din greu si sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )