Libnet.ro
UNICEF

20:15

O femeie din Gorj a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban

Antena3 Antena3,
O femeie din Gorj a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban

O femeie de 41 de ani din comuna Crasna, judetul Gorj, a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban care ii lasase liberi. continuă pe Antena3

O femeie din judetul Gorj a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin

O femeie de 41 de ani, din comuna Crasna, a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin, care apartin unui cioban care ii lasase liberi, a informat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, relateaza Agerpres.

O femeie de 41 de ani din Gorj a murit dupa ce a fost atacata si muscata de cainii unui cioban

O femeie de 41 de ani din comunaCrasna, judetulGorj, a murit dupa ce a fost atacata si muscata de mai mullti caini ciobanesti. Patrupedele apartineau unui cioban din zona si erau lasate libere.

O femeie din Vaslui a murit acasa, pentru ca nu a vrut sa mearga la spital. Se temea de coronavirus

O femeie din Vaslui, care a inceput sa se simta rau, a refuzat sa fie dusa la spital, pentru ca se temea sa nu ia coronavirus din unitatea spitaliceasca.

Fetita de 11 ani din Gorj, moarta dupa ce a fost spulberata de masina

O fetita de 11 ani, din judetul Gorj, a murit, miercuri, dupa ce a fost lovita in plin de o masina. Accidentul s-a produs pe DN 66, in comuna Plopsoru.

Marian Godina, apel pentru o politista din Gorj care sufera de leucemie acuta. A crezut ca are COVID-19

Marian Gondina lanseaza in mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere politiste din judetul Gorj diagnosticata cu leucemie acuta. Godina scrie intr-o postare pe Facebook ca politista lucra.

Dupa ce au fost dezbracati si pusi langa rivalii lor, infractorii din El Salvador au fost inchisi in celule si lasati in intuneric

Guvernul din El Salvador a inasprit conditiile din inchisoare pentru bandele criminale dupa ce 50 de oameni au fost ucisi in weekend la comanda detinutilor. Usile si ferestrele celulelor au fost acoperite, astfel incat nici macar o raza de lumina sa nu mai patrunda prin ele, potrivit ministrului de interne, relateaza BBC.

Peste 90% din vacantele din Delta Dunarii au fost amanate

Potrivit unui studiu al Green Village, majoritatea turistilor care rezervasera minivacante in Delta de 1 Mai au preferat sa si le reprogrameze, in general, dupa 1 iunie, si mai putin de 10% dintre ei si-au anulat sejururile.

Sala polivalenta a UMFST din Targu Mures a fost transformata in doar 10 zile in spital COVID-19

Sala polivalenta a UMFST din Targu Mures a fost transformata in doar 10 zile in spital pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )