Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei

Antena3 Antena3,
O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei

O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei. Costul unei masti este de 1 leu si 80 de bani, iar femeia spune ca o masca se face in 5 minute si contine produse cumparate din farmacii. continuă pe Antena3

in plina pandemie, aproape 100 de romani din Iasi au plecat la munca in Germania

In timp ce romanii din strainatate sunt opriti sa mai intre in tara din pricina riscului de imbolnavire cu noul coronavirus, sunt si oameni care fac cozi la aeroporturi sa iasa. Peste 100 de persoane au luat drumul Germaniei de pe Aeroportul din Iasi. Au acasa familii, iar singura resursa financiara o reprezinta locul de munca de peste hotare.

Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

La 26 de ani, Eugenie Bouchard face furori pe internet. Aflata in topul celor mai sexy jucatoare de tenis din lume, canadianca isi cauta iubit pentru carantina in care se afla in aceasta perioada. Desi e necesara in protejarea de coronavirus, autoizolarea ii pare destul de plictisitoare, asa ca pentru a destinde atmosfera haioasa sportiva .

O adolescenta din Iasi a cazut de la etaj, dupa ce a vrut sa iasa din casa pe geam

O adolescenta de 15 ani, din Iasi, a cazut de la etajul trei al imobilului in care locuia.

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe.

O femeie din Franta a fost pusa la pamant, dupa ce a refuzat sa prezinte documentul prin care isi explica iesirea in strada - VIDEO

Bilantul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit 10. 000 de cazuri la nivel mondial. Numarul celor infectati a trecut de 245. Printul Albert de Monaco este primul sef de stat testat pozitiv cu noul coronavirus. Numerosi alti lideri politici din toata lumea avertizeaza, pe tonul cel mai grav, asupra urmarilor dezastruoase pe care le-ar putea avea pandemia.

webPR: Campania Fii la tine-n tara la fel ca afara din Iasi se amana!

Campania nationala Fii la tine-n tara la fel ca afara, lansata de ECOTIC in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, a demarat la Iasi incepand cu 2 martie 2020, insa, in contextul starii de urgenta din Romania, Primaria Municipiului Iasi, impreuna cu Salubris Iasi, ECOTIC, Compania de Transport Public Iasi si APM Iasi au decis amanarea acestui proiect.

CORONAVIRUS |Managerul spitalului de Boli Infectioase din Iasi: Avem 33 de pacienti din toata Moldova. Nu vom mai interna cazurile usoare, ci doar pe cele grave

In urma testelor efectuate la Iasi, 19 persoane noi au fost confirmate cu COVID-19, 11 dintre pacienti fiind din judetul Suceava, iar 8 din Neamt, numarul total al persoanelor internate la spitalul de Boli.

Politistii din Iasi au vazut o masina care a trecut pe rosu in viteza si s-au luat dupa ea. Au renuntat sa mai dea amenda, cand au aflat adevarul. Dimpotriva

Intamplare neobisnuita in Iasi, unde politistii au iertat un tanar care a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Medic din Iasi care trateaza pacientii de coronavirus: Au mai fost valuri epidemice. Cum au venit, asa au si plecat

Medicii ieseni sunt pozitivi in ceea ce priveste situatia provocata de coronavirus la noi in tara si asta pentru ca absolut toti pacientii internati in acest moment la Iasi sunt bine si raspund bine la tratament.

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )