Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un site din Romania care distribuia stiri false despre coronavirus va fi inchis, iar proprietarul cercetat penal

Antena3 Antena3,
Un site din Romania care distribuia stiri false despre coronavirus va fi inchis, iar proprietarul cercetat penal

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei a anuntat, astazi, ca ministrul Marcel Vela a propus inchiderea unui site din Romania care distribuia stiri false despre pandemia de coronavirus si situatia din tara. continuă pe Antena3

Stare de urgenta. Site-urile care publica stiri false despre epidemie pot fi inchise

Starea de urgenta, intrata in vigoare in Romania incepand de astazi, 16 martie, aduce limitari si li.

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Raspundere penala pentru jurnalistii care vor publica stiri false despre COVID-19. Avertismentul lui Igor Dodon

Ca urmare a aparitiei in ultima vreme a mai multor stiri false despre COVID-19, Igor Dodon a anuntat ca legislatia ar putea fi inasprita in aceasta perioada, pentru a combate fenomenul fake news. Astfel, jurnalistii care vor publica stiri false ar putea fi trasi la raspundere penala.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, .

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )