Libnet.ro
UNICEF

22:00

Final de Premier League! Care sunt meciurile cu miza

Online Sport Online Sport,
Final de Premier League! Care sunt meciurile cu miza

Dupa Germania si Spania, Anglia e a treia tara care isi duce campionatul intern la bun sfarsit. Liverpool a luat titlul asteptat de 3 decenii, Manchester City va merge in grupele Ligii Campionilor, dar celelalte intrebari importante isi vor afla raspunsul abia duminica. Traieste spectacolul din Premier League alaturi de Betano si bucura-te de un regal fotbalistic cu cele mai noi optiuni de pariere! . continuă pe Online Sport

Premier League: Noul sezon va incepe la 12 septembrie

Sezonul 2020-2021 din prima divizie a campionatului de fotbal al Angliei va incepe pe 12 septembrie si se va incheia pe 23 mai, a anuntat vineri Premier League.

Tot ce trebuie sa stim despre testarea pentru COVID si care sunt riscurile sa ne infectam la terasa

Astazi aflam tot ce trebuie sa stim despre testarea COVID. Ce implica si unde o putem face aflam de la infectionistul Adrian Marinescu. De altfel, medicul explica la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea si cat de periculoase sunt baile de multime pe care le gasim la mare sau la munte, dar si care sunt sansele sa ne reinfectam dupa ce am avut infectia.

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Cum se face izolarea si carantina, dupa noua lege. Care sunt cele mai importante masuri si cine sunt persoanele exceptate de la noile reguli

Noua Lege a carantinei si izolarii care a intrat in vigoare marti vine cu noi masuri ce definesc aceste restrictii in cazul bolnavilor de coronavirus, dar si cu categorii de persoane exceptate de la aceste reguli.

Toti romanii trebuie sa stie! Care sunt primele semne ca te-ai infectat cu Covid-19 si ce recomanda medicii sa faci in continuare

Desi primele simptome ale bolii Covid-19 sunt foarte similare cu cele ale altor infectii virale, medicii au raportat in ultimul timp si semne particulare care ar putea sa le dea de gandit celor care suspecteaza ca s-au infectat cu noul coronavirus. Iata ce trebuie sa faci daca crezi ca ai contactat virusul SARS-CoV-2.

S-a decis! Terasele isi reduc programul pana la ora 22.00, iar piscinele se inchid! Care sunt zonele unde vor fi impuse restrictiile?

Masuri de ultima ora in judetul Arges! Aflat in topul imbolnavarilor, 12 localitati sunt sub supraveghere. Terasele vor reduce programul, in timpul saptamanii, pana la ora 22. 00, iar in weekend, pana la ora 23. Mai mult decat atat, se inchid piscinele si targurile.

Coronavirus in Romania: Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 152 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti. in continuare, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Arges - 89 si Prahova - 70. intr-un singur judet nu a fost raportat niciun caz nou de COVID-19.

Peste 15 milioane de cazuri de COVID-19, la nivel global. Care sunt cele mai afectate state si pe ce loc se afla Romania

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus a crescut la 15 milioane, la nivel global, informeaza Reuters. Statele Unite ale Americii, Brazilia, India, Rusia si Africa de Sud sunt celmai puternic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )