Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti romanii trebuie sa stie! Care sunt primele semne ca te-ai infectat cu Covid-19 si ce recomanda medicii sa faci in continuare

Antena3 Antena3,
Toti romanii trebuie sa stie! Care sunt primele semne ca te-ai infectat cu Covid-19 si ce recomanda medicii sa faci in continuare

Desi primele simptome ale bolii Covid-19 sunt foarte similare cu cele ale altor infectii virale, medicii au raportat in ultimul timp si semne particulare care ar putea sa le dea de gandit celor care suspecteaza ca s-au infectat cu noul coronavirus. Iata ce trebuie sa faci daca crezi ca ai contactat virusul SARS-CoV-2. continuă pe Antena3

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui.

Alimentele bogate in magneziu care te scapa de depresie si anxietate. Toti romanii trebuie sa afle asta!

Toti romanii au nevoie de un continut optim de magneziu pentru ca functiile biologice sa functioneze bine si sa aiba sanatatea optima. Sute de enzime sunt total depedente de continutul magneziului din corp pentru o buna functionare.

Alimentul banal care regenereaza ficatul. Iata cum poti preveni cancerul sau ciroza

Toti romanii trebuie sa stie ca exista anumite plante care elimina grasimile dintr-un organ cheie al organismului nostru. De ficat depinde intregul nostru organism, acesta ocupandu-se cu eliminarea substantelor toxice patrunse in organism.

Toti romanii cu credite la banci trebuie sa afle. Anuntul BNR: ce se intampla cu ROBOR

Banca Nationala a Romaniei a publicat indicele ROBOR, calculat pentru 3, 6 si respectiv 12 luni. Conform datelor, atat pentru 20 iulie, cat si pentru astazi, 21 iulie, la calculul pentru 3 luni indicele a ramas la o valoare de 2. Toti romanii cu credite la banci trebuie sa afle in primul rand trebuie sa .

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Tot ce trebuie sa stim despre testarea pentru COVID si care sunt riscurile sa ne infectam la terasa

Astazi aflam tot ce trebuie sa stim despre testarea COVID. Ce implica si unde o putem face aflam de la infectionistul Adrian Marinescu. De altfel, medicul explica la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea si cat de periculoase sunt baile de multime pe care le gasim la mare sau la munte, dar si care sunt sansele sa ne reinfectam dupa ce am avut infectia.

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )